in

Kínkeserves győzelem

Két hét után lépett ismét pályára a bajnokságban a Szarvasi FC, mivel múlt heti mérkőzésük a pálya használhatatlansága miatt elmaradt Körösladányban. A szarvasi arénában az utolsó helyen álló Vésztői SE tette tiszteletét, így a hazai fanatikusok joggal várhattak gólzáporos győzelmet.

A tiszta fehérben pompázó Szarvas a Kiri – Barna, Pákozdi, Petykó, Csellár, Csipai,Závoda,Klimaj,Fekécs – Czigléczki, ifj Somogyi összeállításban vette fel a küzdelmet a sárga mezben feszítő vendégekkel. Lassan csordogált a mérkőzés a tavaszi napsütésben, kényelmesen szőtte támadásait a Szarvas bízva abban, hogy előbb- utóbb megszületik a gól. Ám valahogy az eddig a csapatra jellemző elszántság és tűz hiányzott a fiúkból. Amikor Somogyi büntetőből se talált be a nézők kezdték elveszíteni a türelmüket. Sőt néhány veszélyes kontrából a vendégek is betalálhattak volna. A szünetben Somogyi mester valószínűleg leteremtette a kényelmes hazai játékosokat, így a második félidőben  jóval nagyobb iramot diktáltak a vendéglátók.

Hamarosan egy kapusról kipattanó labdát Petykó Adri bombázott közelről a kapuba, és ekkor a játék képe alapján eldőlt a három pont sorsa. Hiszen a vendégek minden erejét felőrölte a védekezés, támadásra már nem voltak képesek. Sajnos csatárainknak ezen a napon nem ment. Somogyi Janó két méterről se tudott betalálni, de a végén a hátvéd Petykó Adrián második góljával biztossá tette a hazai győzelmet.

A mezőny legjobbja a vésztői kapus Kohut volt, aki bravúrt bravúrra halmozott, és neki köszönthető hogy nem távoztak méretes zakóval a vendégek.

A három pont megvan, de ennél sokkal több kell, hiszen nagyon nehéz sorozat előtt állnak a fiúk.

Tíz nap alatt a Körösladány, az Orosházi Rákóczi, és a Szeghalom vendégei lesznek. Sorsdöntő meccsek várnak a Szarvasra tehát, és ha ezeken sikeresen szerepelnek, akkor lehet beszélni a magasabb célokról is.

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

Behát a bajnok

Mi teszi a férfit?