in

Nem a mi csapataink hétvégéje volt

Ismét vereséggel hagyta el a pályát a tavasszal mindössze egyetlen pont megszerzésére képes szarvasi férfi kézilabda-csapat. Bár az előzetes kalkulációk alapján a törökszentmiklósi együttes ellen lett volna sansz kedvező eredmény elérésére, a vendégek másként gondolták…

Szarvasi Mozzarella HC–Székács KE 31–38 (17–22)

NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 100 néző. V.: Csorba, Gyuris. Szarvas: Marton – Balázs 4, Pardi 8, Bőr 3, Nagy, Lestyan-Goda, Hanzel 8. Csere: Pajkó (kapus), Sárosi 6, Zsótér, Puskás, Ardai 1, Tusjak 1, Lestyan P. Játékos-edző: Tusjak János. A Székács KE legjobb góldobói: Bakos 10, Berta 7, Fátyol 7, Csanádi 5, Bencsik 4.

A villámrajtot vevő vendégcsapat állva hagyta ellenfelét, ami nagyban befolyásolta a mérkőzés képét. A különösen védekezésben gyenge teljesítményt nyújtó hazaiak csak futottak az eredmény után, de az egységesebb, győzelmet jobban akaró Szolnok megyeieket megszorítani sem volt esélyük.   

Tusjak János: – A szezon leggyengébb játékát produkálva, akarat és alázat nélkül játszva, még a pontszerzésre sem volt esélyünk.

A képeket Benkő László készítette.

Vélemény, hozzászólás?

Kupaforduló és magyar bajnokság

Bravúr a javából