in

Focifieszta mesternégyessel

foci100815

foci100815A szentandrási Hunyadi az újonc Kétegyház csapatát fogadta a 2010/11-es bajnokság nyitófordulóján. Az első félidő nem kezdődött jól. A vendégek szerezték meg a vezetést, ahonnan Ugrai és Tóth góljaival fordítottak a hazaiak. A félidőre azonban döntetlennel vonulhattak az öltözőbe a csapatok. A második játékrész onnan folytatódott, ahogy az első abbamaradt. Közepes iram mellet folyt a játék, mikor a Hunyadi Ugrai góljával megszerezte a vezetést. 3:2. A játék képe annyiban változott, hogy a Szentandrás mintha kicsit megpróbált volna ráülni az eredményre, de ez a taktika nekik még sohasem jött be. A második félidőben olyannak lehettünk tanúi, ami ritka egy focipályán. A játékvezető ápolást kért. A szentandrásiak gyúrója vagy öt percig maszírozta a sporit, akinek begörcsölt a lába. Onnan gondoltuk, hogy tényleg baj lehet, nem csak az időhúzásra játszik, hogy a mindent gyógyító szóda nem került elő. A spori rendbeszedése után feldobással folytatódott a mérkőzés. Az extrapihenő úgy néz ki, hogy a szentandrásiak vérében oldódott fel jobban, mert beindították a gólgyárat. A negyediket és az ötödiket ismét Ugrai rúgta, majd betalált a hálóba Bobvos is. A vége 6:2 lett, amihez Ugrai mesternégyessel járult hozzá.

Bemelegítésnek nem volt rossz ez a meccs, de a többiek nem lesznek ennyire megilletődöttek. Érdemes lesz az olyan helyzeteket gólra váltani, amikor pár méterre a kaputól a lövéssel épp hogy csak nem a víztornyot találták el a hazai csatárok.

Az idénynyitóra elég sok szurkoló volt kíváncsi. A szentandrási meccsek népszerűségének egyik titka, hogy a meccs után már-már folklór jellegű tombolahúzás zárja, amit Pisze vezet le, a maga stílusában.

A Békésszentandrási Hunyadi a következő kerettel állt fel: Dunai, Mochnács T., Gugolya, Rusz, Bobvos, Csípai, Kiss L., Szeigler, Matuska B, Tóth, Ugrai, – Wéber, Kovács N., Mochnács G., Sinka, Rácz, Kiss V.

Vélemény, hozzászólás?

kepzes100814

Vissza a munkába!

fidesz100816

Bemutatkozott a polgári vizesnyolcas