in

Álcaháló alatt mutatkozott be a Jobbik

jobbik100816

jobbik100816A Polgármesteri Hivatal előtt kívánta bemutatni a Jobbik az önkormányzati választásokon induló csapatát és polgármester-jelöltjét, de az idő és a technikáit féltő sajtó közbeszólt, ill. nem akartak abba a fiaskóba szaladni, amibe a FIDESZ is beleesett, és meginti őket is az OVB, mert közintézményben folytattak kampányt. Így a Hivatal főfalain kívül egy kép elkészülte után a képviselőjelöltek és a sajtó átvonult a szokásos vendéglátóipari egységbe, ahol stílszerűen álcaháló alatt folytatódott a köz tájékoztatása.

Samu Tamés Gergő, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje mutatta be a jelöltjeit. Biztos, hogy valamilyen szinten át tudják venni a város irányítását, ehhez olyan csapatot állítottak össze, akik alkalmasak a feladatra. Generáció- és stílusváltást szeretnének elérni.

A jelöltek bemutatása után Gajdos Attila, a Jobbik polgármester-jelöltje elmondta, az indulók átlagéletkora 35 év. Dinamikus csapatot állítottak össze, akik nem nyertesei a privatizációknak, ismerik a munkanélküliséget, a családalapítás nehézségeit, joggal képviselik az utóbbi húsz év veszteseit. Tenni szeretnének Szarvas városáért. Párbeszédre törekednének a civilekkel, a vállalkozásokkal, a lakossággal, akiket be szeretnének vonni a döntéshozatalba. Nem törekednek párbeszédre azokkal, akik felrúgják a társadalmi normákat, zérótoleranciát hirdetnek a cigánybűnözéssel, a csicskatartással és a szociális rendszeren való élősködéssel szemben. Nem szeretnék az erőltetett integrációt erőltetni sem az oktatás terén, sem az intézmények közöttit

Stratégia mentén pályáznának, nem arra, mire éppen lehet. Ezt nem lesz könnyű kivitelezni, mert vagy lehet pályázni valamire, vagy nem, logikai sorrend nincs a kiírások között.

Fokozott figyelmet fordítanának a holtágra és a Körös köré szerveződő turizmusra, mondta a Jobbik polgármester-jelöltje Gajdos Attila.

{mp3}100816jobbik{/mp3}

A Jobbik jelöltjei:

1. körzet: Molnár Tibor – 58 éves tősgyökeres szarvasi. Többféle szakmát tanult, egy üzemi baleset miatt van leszázalékolva. 28 éve él a választókerületben, 14 éven át működtette ottani zöldségesüzletét.  4 évvel ezelőtt kiemelkedő eredményt ért a civilek jelöltjeként, pártonkívüli.

2. körzet: Arnóczki Csaba  – 32 éves mezőgazdasági gépésztechnikus. A Szarvasgép Kft.-nél, majd egy autókereskedésben dolgozott. Emellett földjükön gazdálkodik, és van egy 9 éves kislánya is.

3. körzet: Gajdos Attila – 34 éves környezetgazdász, településüzemeltetési szakember. Szarvasi szlovák családból származik, és a közszolgáltatások területén dolgozott. Alapítója a Jobbiknak és a Magyar Gárdának, jelenleg a Jobbik szarvasi és megyei alelnöke, a Jobbik polgármesterjelöltje.

4. körzet: Kiss Zoltán – 41 éves matematika-technika szakos tanár. Szarvason és Kondoroson tanított, jelenleg  egy biztosítónál, valamint vállalkozóként dolgozik. Gyerekkora óta sportol, és a futás-kerékpározás miatt ismerhetik, hiszen éveken át versenyszervezéssel is foglalkozott. Egy hatéves kislány és egy négyéves kisfiú apukája.

5. körzet: Kopcsjak Tamás – 22 éves egyetemi hallgató. Mezőberényben végzett a Petőfi Sándor Gimnáziumban, jelenleg az Óbudai Egyetemen had- és biztonságtechnikai mérnöknek tanul.

6. körzet: Kasuba Nóra – 34 éves növénytermesztő mérnök. Szarvason érettségizett, Szolnokon idegennyelvű (angol) titkár-ügyintézői képesítést szerzett, majd Szarvason diplomázott. 1996 óta egy mezőgazdasági vállalatnál dolgozik. Két kislánya van.

7. körzet: Kovács Ádám – 25 éves futball játékvezető, adminisztrátor, és főiskolai hallgató. Szarvason érettségizett, korábban a HVIM helyi elnöke volt, jelenleg a szarvasi Jobbik alelnöke.

8. körzet: Hlbocsányi János – 34 éves, zöldségesként a családi vállalkozásukban dolgozik. Általános állattenyésztő szakon végzett, Orosházán érettségizett. A miskolci Rendőrszakközépiskolában is tanult, emellett kereskedő-boltvezető képesítéssel is rendelkezik. Egy ideig külföldön élt, 2003-ban a szarvasi Jobbik alapítója volt. 2008-ban nősült.

Vélemény, hozzászólás?

solyom100816

Atyai Intelmek

barex100817

Geotermikus beruházás a városban