in

Két pontot hagytunk Kecskeméten

foci100831

foci100831Az első osztályú Kecskeméti TE második csapatánál vendégeskedtek a szarvasi futballisták. Míg a mieink egy döntetlent értek el a legutóbbi fordulóban, a hazaiak egy kiadós verést próbáltak feledtetni.

Kecskeméten áldoznak a futballra parádés körülmények várták a csapatokat. Bár nem a centerpályán volt a mérkőzés, az edzőpályát is sok csapat megirigyelhetné.

Az első osztályú Kecskeméti TE második csapatánál vendégeskedtek a szarvasi futballisták. Míg a mieink egy döntetlent értek el a legutóbbi fordulóban, a hazaiak egy kiadós verést próbáltak feledtetni.

Kecskeméten áldoznak a futballra parádés körülmények várták a csapatokat. Bár nem a centerpályán volt a mérkőzés, az edzőpályát is sok csapat megirigyelhetné.

Somogyi mester változtatott a baloldalon így csapatunk a Kiri- Kiszel, Pákozdi, Petykó, Stanley-Erdősi, Klimaj, Závoda, Nagy-ifj.Somogyi, Bány összeállításban kezdett.

A szél minket támogatott és mi is kezdeményeztünk többet. A gólra se kellett sokáig várni. Negyed óra elteltével egy kipattanó labdát Erdősi bombázott a jobb felső sarokba. Remek jelenet volt! Továbbra is mi játszottunk fölényben a kecskeméti fiatalok nem találták a ritmust, így előnnyel térhettünk pihenőre.

A második félidő hazai helyzettel kezdődött, de Kiri lábbal hatalmasat védett. Aztán Nagy Roland tört a kapu felé majd fellökték, büntető. Soma a jobb sarokba lőtt, és már zsebben érezhettük a három pontot.

Ám az addig csak reklamálásaival kitűnő hazai center Balog a bal alsó sarokba lőtt, így rögtön szoros lett az eredmény. A hazaiak vérszemet kaptak és nagy védelmi hiba után-amikor is három kecskeméti állt őrizetlenül a 16-oson belül- Szabó lőtt a hálóba.

Ám még így is győzhettünk volna, de a hajrában is két ziccert hibáztunk.

Azt hiszem csak magunkat okolhatjuk az elmaradt győzelemért. A rutintalanságot ne említsük, hiszen jó néhány játékosunk megfordult az első és a második ligában is. A bírót se hibáztassuk, dr. Hegyi kiválóan bíráskodott.

Jól teljesített Kiri, Pákozdi, Závoda, Stanley, Erdősi.

Somogyi János vezetőedző nyilatkozata:
-Mérkőzés előtt örültem volna az egy pontnak, de így hiányérzetem van. Kétgólos vezetésnél megijedtünk, egyéni hibákból kaptuk a gólokat. A végén, pedig már semmi se ment be. Szeretnénk már végre győzni, de a csoport egyik legjobb csapata a Tököl jön hozzánk a következő fordulóban, nem lesz egyszerű feladat. Tisztességgel helytálltak a fiúk, az a kicsi plusz hiányzik, ami a megyében elég volt a harmadosztályban már nem.

Ha már a pluszt említette Soma, talán el kéne feledni ezt a bordó mezt, amely ránk eddig nem sok jót hozott. Gyönyörű új tréningruhában pompáztak fiaink, érdemes lenne egy új mezre is beruházni, ami meghozza az első győzelmet!

Kecskemétről tudósított Gunda Atilla

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

Impresszum

foteri100831

Megújult a Fő téri