in

Sikeres Szakmai Napok a Vajda Péter Intézményben

100917vajda

100917vajdaA Vajda Péter Intézmény első Szakmai Napok rendezvénysorozata sikeresen zajlott le, hiszen az esős idő ellenére nagyon sokan voltak kíváncsiak az iskola bemutatóira.

A szakképzésünk standjain folyamatos volt az érdeklődés. A látványos kiállítást elismerően értékelték, többeket meglepett az iskola kínálatának tartalmassága, szakmai felkészültsége.

A tanulóink bemutatóit örömmel fogadták a látogatók, többen kértek helyben frizurakészítést, új névjegykártyát, ismertetőt a falfestési eljárásokról. Sokan távoztak különlegesre hajtogatott szalvétával, illetve díszcsomagolással. A bútorasztalos tanulóink által készített termékekből sok fogyott, hiszen a kis szériás portékákat kedvező áron lehetett megvásárolni. Sőt egyedi kérést is teljesítettek diákjaink, nevet, dátumot faragtak a gyúródeszkára.

A gasztrosátrunk látványkonyhája és süti kóstolója is kihagyhatatlannak bizonyult az érdeklődők számából ítélve.

Az intézményegységek – Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda, Nyilvános Könyvtár – bemutatói is népszerűek voltak.

Kitűnő lehetőség kínálkozott a Szakmai Napok rendezvényei által az Általános Iskola megújult épületének megtekintésére is.

A Szilvanap szórakoztató műsoraiban is szerepelt az intézmény, a fellépő diákok – kicsik és nagyok – előadásai magával ragadta a közönséget, minden színpadi megjelenésüket nagy tapssal fogadták.

A Szakmai Napok programsorozata rövid távon pozitív értékelést kapott, remélhetőleg hosszú távon is meghozza hozadékát: sok diák dönt intézményünk mellett, a Vajda Péter Intézményt választja középiskolai továbbtanulása helyszíneként.

Vélemény, hozzászólás?

Ítélet született a gyomaendrődi rabló ügyében

100917nacse

Bemutatkozott a civil kurázsi csapata