in

Szarvason sütizett Orbán Viktor

100927orbanviktor

100927orbanviktorOrszágjáró körútján Szarvasra látogatott Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke. A kora délutáni órákban a Kossuth utcai piacbejáró melletti Vitamin zöldséges előtt állt meg az elnöki konvoj, ahol már sok párttársa várta a FIDESZ elnökét és olyan civilek, akik megneszelték érkezését. Nem volt nehéz megsejteni, hogy ma fontos személyiség érkezik a városba, mert a Halász parkolójában kora reggel már egy tűzszerész autó állt. Egy gyors parolázás után a FIDESZ-irodában csakis a Békés megyei újságírójának nyilatkozott, majd a Körös TV-be ment, ahol szintén interjú következett. A stúdió után egy rövid séta következett a városban. A Fő téri Ceres-kút előtt a választásokra készülő jelöltekkel fotózkodott, de időt szakított ha valaki a gyerekével szeretett volna egy képet a családi albumba. A következő útja a Kiszely cukrászdába vezetett, ahol egy gesztenyepürével tett pontot a szarvasi programra.

Ahogy azt interjúiban elmondta a Miniszterelnök, szívesen jön Szarvasra, mert itt valamelyik üdülőben volt az akkor még illegalitásban működő FIDESZ első ülése. Azóta is többször járt városunkban. Jelen sorok írójának még az 1988-as választásokra készülve volt alkalma kávézni Orbán Viktorral az egyik pizzériában, de azok az idők elmúltak, mikor biztonsági emberek nélkül lehetett találkozni vele. Pontosan 12 éve.

Állítólag, ha legközelebb, 2014-ben ismét errejár kampánykörútján, már van esély arra, hogy az M44-esen jön, mert ismét felvették a fejlesztési jegyzékbe a megyénket megközelítő beruházást.

Vélemény, hozzászólás?

100927foci

Baj van, nagy baj

100928nora

Out of Control