in

Szomorú ünnepnap Szarvason

101024foci

101024fociNemzeti ünnepnapunkon lépett pályára a Szarvasi FC, akik a Gyulai Termál FC gárdáját fogadták az NBIII 10. fordulójában.

Az előjelek nem voltak túl biztatóak utolsó helyezett csapatunknál. Három meghatározó embert is nélkülözni kényszerült Somogyi mester. Pákozdi eltiltás,Kiszel és Kiri pedig sérülés miatt nem szerepelhetett. Így kapunkban a 19 éves Valastyán Dániel szerepelt, előtte pedig Terhes, Závoda, Petykó, Csellár-Klimaj, Barna, Bány, Erdősi-ifj. Somogyi, Truczka lépett pályára új, piros mezben.

A mérkőzés elején kapusunk kiindult kapujából, majd megcsúszott Okos pedig nevéhez méltóan emelt az üres kapuba. Somogyi Janó hatalmas kapufával válaszolt, de sajnos a szép lövésért nem járt gól.

A vendégek védelme Harman kapussal az élen jól állta a szarvasi rohamokat. Aztán Valentényi szinte a gólvonalról fejelhetett könnyedén a hálóba, ami sokkolta a szarvasi csapatot. Kiri kapus pályára se lépett mégis sárga lapot érdemelt ki Szöllősi sporttárstól. Soha nem látott összeállításban felálló védelmünk gyakran volt zavarba hozható.

Szünetben Nagy és Rácz is pályára lépett, utóbbi szép akció végén lőtt alig fölé. Elöl Janó keményen küzdött a védőkkel, de a kiválóan védő Harman minden próbálkozását hárította.

A Gyula biztos vezetése tudatában az időhúzással és a reklamálással volt elfoglalva. Mi pedig támadtunk rengeteg hibával, eladott labdával, kevés meggyőződéssel.

Nemcsak a játékosokban, a nézőkben is csökkent a tűz. Csendes apátiában nézték csapatuk vergődését.

A kiesési rangadón a Gyula jobban játszott, tartalékos csapatunknak nem volt esélye a győzelemre. Kiemelhető Petykó és Somogyi játéka.

Edzői nyilatkozatok:

Somogyi János SZFC: -Nagyon gyengén játszottunk…

Fodor Sándor GYFC: -Két gól mellett hat százszázalékos helyzetet is kihagytunk, így sikerünk megérdemelt.

Ami a jövőt illeti továbbra is sereghajtók vagyunk, győzelem nélkül. Eddigi utolsó NBIII-as szezonunkban hasonlóan szerepeltünk 9 mérkőzés után. Akkor sajnos kiestünk a harmadik vonalból. Remélem nem így lesz jövőre, és valami pozitív változás történik a klubnál. A szurkoló pedig csak bizakodik, és a csapat mögött áll, mert nem csak a sikerekben, a kudarcokban is osztozni kell.

Gunda Atilla

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

101023_56

56-ra – méltó módon

101024szakorvosi

Orvosok új helyen