in

Vidáman nyerték a Fakupát

101116fakupa

101116fakupaA három évre került kiírásra a Szarvasi Röplabda Egyesület által rendezett Fakupa mix röplabda torna. Az idényt megnyerő csapatok egy-egy évre őrizhették a kupát. A végleges helyét annál a csapatnál kapta volna meg, aki a három év alatt a legtöbbször nyeri el. Azonban ez nem így alakult! A 2007-2008-as évadban a Csipet Csapat, a következőben a Szarvasvadász, majd az utolsóban a Vidám Nyerők tudhatta magáénak a termetes, fából faragott kupát. Ezért kellet egy úgynevezett szuperdöntőt rendezni. A három csapat november 6-án találkozott a Vajda Péter Intézmény tornatermében. Az öt emberrel kiálló Csipet Csapatnak nem ment jól a játéknap. Mindkét ellenféltől kikapott, így a kupa sorsa a másik két csapat összecsapásától függött. 1-1 állás után a Vidám Nyerők már nem bízták a véletlenre a játék kimenetelét, összeszedett játékkal felülkerekedett ellenfelén, így véglegesen magáénak tudhatja a 2007-2010 évre kiírt FAKUPA-t.

A három évre került kiírásra a Szarvasi Röplabda Egyesület által rendezett Fakupa mix röplabda torna. Az idényt megnyerő csapatok egy-egy évre őrizhették a kupát. A végleges helyét annál a csapatnál kapta volna meg, aki a három év alatt a legtöbbször nyeri el. Azonban ez nem így alakult! A 2007-2008-as évadban a Csipet Csapat, a következőben a Szarvasvadász, majd az utolsóban a Vidám Nyerők tudhatta magáénak a termetes, fából faragott kupát. Ezért kellet egy úgynevezett szuperdöntőt rendezni. A három csapat november 6-án találkozott a Vajda Péter Intézmény tornatermében. Az öt emberrel kiálló Csipet Csapatnak nem ment jól a játéknap. Mindkét ellenféltől kikapott, így a kupa sorsa a másik két csapat összecsapásától függött. 1-1 állás után a Vidám Nyerők már nem bízták a véletlenre a játék kimenetelét, összeszedett játékkal felülkerekedett ellenfelén, így véglegesen magáénak tudhatja a 2007-2010 évre kiírt FAKUPA-t.

Külön köszönjük a Vajda Péter Intézménynek a lehetőséget! A képen a győztes csapat balról jobbra: Asztalos Ágnes, Medvegy Zoltán, Kézi Zoltán, ifj. Kézi Zoltán, Szitó Szabolcs, Zsapkáné Csasztvan Zsuzsa, ifj. Zsapka János, Bazsó Kitti

101116fakupa1

Vélemény, hozzászólás?

101116ludas

Márton napi családi délután a Tessedik Múzeumban

101117kamara

Kamarakórus a Múzeumban