in

Közeledik a katonaévek vége

101205szekely

101205szekelyA gimnazisták után a szakközepesek is kitűzhették a szalagot, ami fennen hirdeti, hogy viselője számára már kitárták a nagyvilág kapuit. Ha tudnák, hogy ez manapság nem kaland, hanem élet-halál harc, biztosan sokan visszatették volna a kitűzőt a tálcára.

Egy biztos, ismét igazán színvonalas ünneplésben volt részünk. Kohut Andrásné után Babák Mihály és Földesi Zoltán duettje következett.

A szalagtűzés és az elmaradhatatlan keringő után az osztályok műsorait élvezhettük. Az változatos műsorban fellépett osztályzenekar és egy osztályni görög és rocky táncos, hallhattunk részletet musicalből, ill. az “E” osztályosok military előadása alatt először sajnáltam, hogy nem voltam katona, de a sorozáson elfelejtették közölni, hogy ekkora buli a katonaság.

Somogyi Zsuzsa, aki egyébként minden évben kap felkérést a végzős osztályoktól, egy tízpontos, balesetnek álcázott, csokorral a kézeben elvégzett tigrisbukfenccel mutatott be egy különszámot, miközben a közönségben a “szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik”.

Az “I” osztályosok még Babák Mihály polgármestert is megtáncoltatták, valószínűleg az évnyitókon elmondott hosszú történetei bosszújaként. Az osztályok közös éneklése zárta a szalagavató műsorát.

Hamarosan fent lesz az összes fotó osztályokra bontva. Az adminkukacnewjsagponthu címen lehet majd beőlük képet rendelni.

Vélemény, hozzászólás?

101203szalagavato

Lufik a levegőben

101205kiserdo

Még nem a víz az úr