in

Zenei Repeta a Zebrában

110106repeta

110106repetaCsaládias összejövetelre kaptunk meghívást még decemberben, aminek a kapuja nyitva állt minden érdeklődő előtt. Előre kiszámíthatóan családias is maradt a buli, mert akkor dúlt az év végi zenei tehetségkutatóknak a döntője, és ahogy azt a Piramis tagjai szarvasi koncertjükön elmondták, olyankor Pesten is megáll az élet, embert nem lehet látni a szórakozóhelyeken. Ennek ellenére a REPETA koncertjére többen eljöttek, mint a Piramiséra.

A szarvasi REPETA Rock Band nem ismeretlen Szarvason, sőt a szomszédságban sem. Rendszeresen hívják őket a környékbeli fesztiválokra, de léptek már fel Kecskeméten a Hunayadivárosi napokon is. Volt olyan szereplésük, amin “előzenekarként” Uhrin Benedek hozta hangulatba a közönséget. Most nem kellett messzire menni, a bulit a Zebrában tartották.

A zenekar tagjai Lustyik János (ének), Király András (basszgitár), Alt János (dob), Buzás Gyula (szólógitár) és Hegedűs László (billentyűs) örömzenészek. Dallamos, klasszikus rockzenét játszanak, többnyire saját számaikat adják elő de több közismert és közkedvelt rockszámot is feldolgoztak. A táncoslábú közönség végig bírta szusszal a majd három órányi füsttel és fényekkel tarkított zenélést.

Vélemény, hozzászólás?

110105agip

Mikulás a benzinkúton

110108civilek

Egy nagy kupac civil