in ,

Bántalmazás Szarvason

2011. február 02-án az esti órákban bejelentés érkezett a Szarvasi Rendőrkapitányságra, hogy ismeretlen személy tettleg bántalmazott egy kerékpárjával közlekedő szarvasi hölgyet, aki a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően ismeretlen tettes ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt nyomozás elrendelésére került sor, valamint nagy erőkkel megkezdődött az elkövető felkutatása.

Az esetet követő napon szintén az esti órákban érkezett bejelentés, mely szerint egy gyalogosan közlekedő hölgyet bántalmazott szintén ismeretlen elkövető. Ebben az esetben is nyomozás elrendelésére került sor.

Az üggyel kapcsolatban a nyomozás érdekeire való tekintettel további információkat jelenleg a Szarvasi Rendőrkapitányság nem kíván közölni.

Egyben kérjük a lakosság segítségét, amennyiben a cselekményekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek hívják a 107-es vagy 112-es segélyhívót vagy a Szarvasi Rendőrkapitányságot a 66/313-711-es telefonszámon.

Szarvas, 2011. február 08.

Vélemény, hozzászólás?

110207gomba

Véget ért a gombatanfolyam

110208muzeum

Fellegvár vagy közszíntér?