in ,

Sérült kutya keresei gazdáját

110307vizsla

110307vizsla2011.03.07.

Kérlek, adjátok tovább a képpel együtt, hogy ez a kutyus sérült, keressük a gazdáját. Orvos ellátta több alkalommal. Jelenleg nem tud felállni, de már két napja, hogy elütötték, azóta sokat javult az állapota. Zima doktor nagyon sokat segített, ő volt az egyetlen, aki kijött a helyszínre, hogy segítsen, mert a kutyus csak feküdt a havas latyakban és meg sem bírt mozdulni. Fájdalmában megharapott egy hölgyet, aki az út közepéről lehúzta a padkára. A sofőr nő azonban, miután látta, hogy a kocsijának nincs baja, visszaült és elhajtott.

Jelenleg a garázsomban van, meleg helyen és ilyet igényel továbbra is, mert erős fájdalmai vannak. Nincs belső sérülése, ezt láthattuk az ultrahanggal, azonban zúzódásai vannak és rémült. Nagyon barátságos, de fél, mert sokat szenvedett. Ha valaki tudja, hogy kié lehet, vagy szeretné befogadni, szívesen átadom.

nekem van két kicsi, mint tudjátok, és tavasszal hazahozom a nagy kutyát, a Dollit a testvéremtől. Ez az egyetlen ok, hogy nem tarthatom meg.

Köszönöm, hogy segítetek!

Uhljár Zita
5540 Szarvas, Harkály u. 15.
tel: 20-959-7465

 

2011.03.08. Képek a kórházból

Ma este elvittük Békéscsabára az Állatkórházba a kutyust, mivel elég komoly és aggasztó tünetei voltak, valamint továbbra sem tudott lábra állni. Nem tudta tartani a vizeletét és a széklete is véres volt. Sajnos a röntgen felvételek medence törést mutatnak, ami magyarázatot ad arra, miért nem tud fölállni. Ami még döbbenetes, hogy a röntgen felvételen egyértelműen látszik egy fegyverből származó golyó és valamilyen fém szilánk a testében, amit valamikor régen szerzett. Ennek ismeretében nem csoda, hogy ilyen nagyon fél az emberektől és megharapta azt, aki segíteni akart neki. Most már jobb lesz minden. Holnap megoperálják, összedrótozzák és lemezelik a széttört csontokat. Délben megyünk érte. Sajnos a gazdája nem jelentkezett. Nagyon jó orvos látja el. remélem, a gyógyulása fájdalom mentesebb lesz, mert már elég sokat szenvedett. És nem csak most.

Vélemény, hozzászólás?

110306homorod

XIII. Homoródmenti Népdalvetélkedő, Szentegyháza

110307gily

Történet Gily Emilről, a téglagyárról, a kastélyról és a füllentős Gily Lajosról…