in

Farsangi sulibuli a Vajdában

110311vajda

110311vajdaA Vajda Péter Intézmény Gimnáziumában ismét megrendezésre került 2011. március 3-án a már hagyományossá vált farsang, ahol a nyolc évfolyamos diákok vehettek részt és előadhatták nem mindennapi produkcióikat.

Mint minden évben, idén is sok szülő és diák jelent meg a rendezvényen, hiszen ez a csütörtöki délután kikapcsolódás volt fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

A mulatságot Tóthné Lipták Erzsébet intézményegység-vezető asszony és Földesi Zoltán tanácsnok úr nyitotta meg, és ezt követően már meg is kezdődtek a tél elűzését megkísérlő táncok.

Az előadások közül csak párat emelnék ki, hisz mindegyik tele volt fantáziával, humorral és vicces jelmezekkel.

A 6. J osztály tanulói az elmúlt nyár legnagyobb eseményének felelevenítésével varázsolták a színpadra a foci vb hangulatát. A hetedikesek bemutatták, hogy egy kis ötlettel, ritmusérzékkel fel lehet dobni egy unalmas tanórát. Volt, akiket Michael Jackson zenéje ihletett, mások az utcai táncosok nyomdokaiba szerettek volna lépni, a kicsik, az 5. osztályosok természetesen egy játékboltot jelenítettek meg. Sikeres volt a 9. évfolyamosok „X Traktor” című produkciója is.  A 11. J osztályosok egy rajzfilmet, A rózsaszín párduc történetét dolgozták át,  és egy igen fantáziadús koreográfiával mutatták be a közönségnek, majd a végzősök a francia kártya színeibe öltözve keltették életre a lapokat.

A diákok bemutatói között hangulatfokozásként a Silver Tánccsoport Egyesület versenyzői és a Babilon TSE táncosai léptek fel.

Akik még kedvet éreztek egy kis szerepléshez, egyéni jelmezekkel is készültek, amiket a szülői szervezet és a DÖK képviselői értékeltek és díjaztak.

Senki nem maradt étlen-szomjan, mert a résztvevők gondoskodtak enni- és innivalóról, a szülők szendvicseket és finomabbnál-finomabb sütiket készítettek.

Végezetül azoknak, akik még nem merültek ki, következett a várva várt diszkó.

Az osztályok farsangi műsorokba fektetett energiáját, tudását a közönség hatalmas tapssal és ovációval jutalmazta.

Szuromi Dóra 11. J osztályos tanuló

Vélemény, hozzászólás?

110311chovan

Krimibe illő koncert

110312body

Múmia az edzőteremben