in

A párduclányok nyertek

110316roplabda

110316roplabdaSzarvason a Petőfi utcai sportcsarnokban szombaton 12 női és 9 férfi röplabdacsapat csatázott estébe nyúlva a Március 15. Kupa keretében. A Szarvasi Röplabda Egyesület által rendezett tornára újoncnak mondható, rutinos játékosokból álló csapatok is beneveztek, úgymint a Temesvár, Székkutas valamint a Debrecen férfi ill női gárdái.

Az esemény a hagyományok szerint, a Békés megyei nyílt amatőr bajnokság záró fordulója is volt, ami néhány együttes számára az utolsó szalmaszálat jelentette a Békéscsabán megrendező döntőbe jutáshoz.

A hölgyeknél már a döntőbe jutásért vívott mérkőzések is rangadónak számítottak. Az első helyért vívott csatát végül a Párduc DRSE (Debrecen) csapat nyerte döntő szettel a Szegedi alakulattal szemben. A bronzéremért a gyomaendrődi Sánc Sc. gárda kerekedett felül a Szarvas csapata felett.

A férfiaknál a csoportmérkőzések után sajnos nem jutott megyei csapat a legjobb négy közé. A keresztjáték után a vendégcsapatként szereplő Temesvár ill. Debrecen csapatok találkoztak a döntőben. A szoros szett eredményeket hozó mérkőzésen végül 2:0-ra a debreceni alakulat került ki győztesen.

A harmadik helyért folyó küzdelemben a szeged csapata győzedelmeskedett a székkutasi gárdával szemben.

Végeredmény

Nők: 1. Párduc DRSE (Debrecen)., 2. Szeged, 3. Sánc Sc. (Gyomaendrőd), 4. Szarvas, 5. Perpetum Mobile (Békéscsaba), 6. BRSE II. (Békéscsaba), 7. ER-RO II. (Békéscsaba), 8. Sarkad, 9. Arad Volei, 10. Rö-Pi-Pi (Békéscsaba), 11. Pro Volei Arad, 12. Csabai Csípet Csapat.

Férfiak: 1. Debrecen, 2. Temesvár, 3. Szeged, 4. Székkutas, 5. Idea Arad, 6. Sarkad, 7. Gyula, 8. Szarvas, 9. Pro Volei ifj.

Vélemény, hozzászólás?

110315csabacsud

Huszárok Csabacsűdön

110316sakk

Sakk a pincében