in

Nem borult a papírforma

110327kiri

110327kiriSzerény reményekkel utazott a Szarvasi FC a Tököl VSK csapatához. A házigazdák bomba formában vannak tavasszal három meccs alatt szerzett kilenc pontjukkal bejelentkeztek a bajnoki címre.

A mieink három kulcsemberük (Csellár, Bány, Somogyi) nélkül érkeztek a tipikus Pest megyei településre. Somogyi János a Kiri-László, Pákozdi, Petykó,Kiszel-Klimaj, Závoda, Bakró, Erdősi-Truczka, Nagy tizenegynek szavazott bizalmat.

Kényelmesen futballoztak a hazaiak, mezőfölényük meddő volt. Persze így is jóval több dolga akadt Kirinek, nagy bravúrral hárított egy kipattanó labdát is. Mi ritkán jutottunk el Balázs kapujáig, így egyértelműen a Szarvas lehetett elégedett a gólnélküli döntetlennel.

A szünetben Kiszelt Kugyela váltotta, a Tököl pedig ritmust váltott.

Egy órás játék után Riedl szerzett gólt majd két percen belül szép akció után Radnics talált be, minden lényeges kérdést eldöntve. Ezután próbáltunk támadni, de a vérbeli támadók hiányában csak távoli lövésekig jutottunk. Tíz perccel a vége előtt Radnics büntetőből állította be a 3-0 ás végeredményt.

A Szarvasban Kiri, Závoda és Petykó játszott jól.

Nyilatkozatok:

Nagy László vezetőedző Tököl VSK:
-Az első félidőben a szervezetten játszó Szarvassal nem bírtunk, de a másodikban sikerült feltörnünk őket, és így megérdemelten nyertünk.

Somogyi János vezetőedző Szarvasi FC:
-Az első bekapott gólig kifejezetten szervezetten, jól játszottunk, de ezután felborult a hadrendünk, és megpróbáltunk egyenlíteni, ám újabb gólokkal büntetett a jó erőkből álló Tököl.

A listavezető hozta a papírformát, fiaink a következő három hazai meccsen bebizonyíthatják, hogy méltóak az NBIII-as tagságra.

Tökölről tudósított Gunda Atilla

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

110327etelosztas

Böjti ételosztás

110328marjai

Dr. Marjai Gyula Szarvas Város Kultúrájáért