in ,

Álláshirdetés – az ország legjobb állása

Szarvas Városa meghirdeti az Ország Legjobb Állását!

Munkakör: turisztikai élmény-ellenőr

Az ideális jelentkező, 30 napos, határozott idejű munkaszerződés keretében 2011. augusztusában családjával lehetőséget kap, hogy térítésmentesen kipróbálja, ellenőrizze a Körös-parti város turisztikai látványosságait, szállodáit, éttermeit.

Fizetés: Bruttó 500 ezer Ft.

A fenti állásra a meghirdetők írásban várják a pályázatokat.

További információ: Gombár Hajnalka szarvas@tourinform.hu

Jelentkezés feltételei:

Jelentkezni írásban lehet 2011. május 10-ig az interneten keresztül az alábbi címen: szarvas@tourinform.hu

A pályázat tartalmazza a jelölt eddigi szakmai múltjának ismertetését, a vele együtt pályázó családtag és gyermek bemutatását. Munkájuk, kedvenc szabadidős elfoglaltságaik, speciális tudásuk ( pl. nyelvtudás, internet használatban, fotóban, sportban való jártasság…stb.)

Előny, ha a pályázó fotókat, illusztrációkat, referenciákat, rövid bemutatkozásokat is csatol a pályamunkához.

A beérkezett pályázatokat első körben az elbírálók 2011. május 30-ig előminősítik, majd második körben, a további részletek pontosítására feleszik a kapcsolatot az esélyes pályázókkal.

A második körben a pályázók írásos feladatokat kapnak, melyeket a megküldéstől számított 15 napon belül kötelesek teljesíteni. (várható határidő: 2011. június 30.)

A végső kiválasztáson a legjobb pályázatokat beadott, erre legalkalmasabbnak ítélt három pályázó család vesz rész. A családokat július hónapban, előre egyeztetett időben meghívja az Önkormányzat, hogy a független bizottság a családok készségeit, képességeit megismerve dönthessen a győztes pályázók személyéről.

A „munkavégzés” kezdete 2011 augusztus.1.

Vélemény, hozzászólás?

Munkaköri leírás – Turisztikai élmény-ellenőr

110330fizika

Játékos fizika Öveges professzorral