in ,

Jelentkezési feltételek

Szarvas Város Önkormányzata családokat, párokat keres „Az ország legjobb állására”, Turisztikai Élmény Ellenőr munkakörre, határozott idejű munkaszerződéssel.

A munkakör célja, hogy az egy hónapos nyaralás élményeiről készült bloggal felkeltse az érdeklődést Szarvas és környéke turisztikai és szabadidős lehetőségei iránt.

Várjuk pályázatukat azon kisgyermekes családoknak, vagy pároknak, akik kedvelik a rendhagyó, akár extrém helyzeteket, nem félnek megmutatni magukat, s élményeiket a világnak mindarról, ami velük történik az Alföld szívében.

Időtartam: 2011. augusztus 01-30.
Bér: bruttó  500.000,- Ft.

Feladatok:

Szabadidős, turisztikai: a Körös halainak ellenőrzése (horgászat), ringatózni a Katalin II fedélzetén, harcolni paintball csatában. Továbbá vízisízés, lovaglás,  kocsikázás, a környéken barangolás, kerékpározás közben új ismeretségek, barátságok, élmények szerzése. A város legjobb szállodáiban, szálláshelyein élvezni a vendéglátók és a város szeretetét, gondoskodását.

Gasztronómiai: pulyka ételek érzékszervi ellenőrzése a gyártónál, mozzarella sajtok kóstolása a sajt üzemben, helyi szilvalekvár- és pálinka minősítése, Szarvas és környéke éttermeinek híres nadrággomb pattintó hatásának tanulmányozása.

Kommunikációs: napi élményekről blog és fotók, hetente videoanyag készítése és feltöltése, ( akár segítséggel) rendelkezésre állás a sajtó előzetes igényei szerint, fülig érő szájjal.

Elvárások:
– minimum középfokú végzettség a felnőtt résztvevők esetében
– internet, szövegszerkesztői ismeret,közösségi média, fotó, video anyag készítésében való jártasság
– proaktivitás, kreativitás, jó fogalmazási és kommunikációs készség, humor érzék,
– sportos életvitel, úszni tudás
– magyar nyelv anyanyelvi szintű ismerete
– idegen nyelv ismerete ( előny)

További feltétel:
– a személyes adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat elfogadása
– büntetlen előélet

Nem jelentkezhetnek az állásra: szarvasi állandó bejelentett lakcímel rendelkezők, a szarvasi Önkormányzat vezetői és alkalmazottai és a kampányban résztvevő cégek, szervezetek valamint magánszemélyek .

Jelentkezni  a  szarvas@tourinform.hu címre megküldött, maximum 4 oldalas,  a jelölt szakmai múltját és a vele együtt érkezők bemutatását( szöveg és fotók) tartalmazó pályázattal lehet, melyben kérjük, hogy ismertesse kedvenc szabadidős elfoglaltságaikat, és minden olyan tevékenységüket, amit a pályázat elbírálása szempontjából tudnunk érdemes.

A jelentkezés határideje: 2011. május 10.

Vélemény, hozzászólás?

110503foci

Újabb hazai kínlódás

110504tuning

Tuningmajális