in

Családi foci Vincze Ottóval

110506eon

110506eonVincze Ottó, a Fradi egykori focistája adta át a sportpálya felújított öltözőit, vizesblokkjait. A társadalom iránti felelősségvállalás jegyében az E.ON Hungária Zrt. az elmúlt év végén olyan önkormányzatokat keresett meg, amik fenntartanak olyan sportpályát, amin a vállalat “ssaládi foci” koncepcióját meg lehet valósítani. December elején városunk beadta pályázatát és nyert 1,5 millió forintot arra, hogy felújítsa a leromlott állapotú öltözőket, tusolókat.

Az ünnepélyes megnyitón Hodálik Pál alpolgármester – aki nagy tisztelője Vincze Ottónak, és akinek sosem felejti el, amikor a Grasshoppersnek kettőt vágott – elmondta, hogy a város fejlesztéseinek sorában apró momentum ez a felújítás, de nagyon hálásak az E.ON-nak, hogy egyike voltunk a 11 kiválasztottaknak.

A megnyitót végignézték a város és a környékbeli teleülések ovis és iskolás labdarúgói és azok szülei. A műsort pompom-lányok tették színesebbé, akiket már most tetszésnyivánítással fogadtak az ifjú sportolók. A kis focisták utána végeláthatatlan autogramkérésbe és fényképezkedésbe kezdtek, de Vincze Ottó jól állta a sarat. Még az utolsó csapatnak is pont olyan jókedvvel teljesítette a kérését, mint az elsőnek. Vincze Ottó egyébként az E.ON “családi foci” koncepciójának a nagykövete.

Az autogramok begyűjtése után még voltak, akik visszamentek focizni. Az egykori salakos pályán egész komoly gyerekek-szülők párharc alakult ki, ahol az öregek magassági fölényét a gyerekek fürgeséggel kompenzálták. A meccs végeredménye is igazságos döntetlen lett.

Még több képet nézegethet fényképrendeléses galériáinkban.

Vélemény, hozzászólás?

11.05.06. E.ON Családi Foci 2.

110507temeto

2011. május 01. Anyák napja, Szarvas, Újtemető