Connect with us

Közérdekű hírek

Víziszínpad – fináléhoz közeledve

110531viziszinpad

110531viziszinpadMa délelőtt megtörtént a Víziszínpad műszaki átadása. A háromszor módosított határidő ma, azaz május 31-én jár le, ennek megfelelően lett kitűzve és megtartva az átadás-átvétel.

A jeles alkalomból az északi bástyán néhány rövid köszöntő után az építtetők részéről Szenes János és Csasztvan András, valamint az üzemeltető, a békéscsabai Jókai Színház részéről Fekete Péter koccintott a megjelenttekkel. Fekete Péter örömét fejezte ki, hogy az általa vezetett színház üzemeltetheti ezt a szép létesítményt, ezzel plusz kulturális kikapcsolódási lehetőséget teremtve a szarvasiaknak, de biztos benne, hogy a közel s távol párját ritkító adottságokkal és környezetben levő Víziszínpadot nem csak a helybeliek és a környékbeliek látogatják majd szívesen, de országos, ill. európai hírű kulturális helyszín lehet, ami sok-sok vendégéjszakát jelenthet majd a városnak.

Optikailag még van csiszolni-, reszelni- és takarítanivaló rajta, de a péntek estére tervezett Csík Zenekar koncertje már itt lesz, jelentették ki az illetékesek, természetesen csak abban az esetben, ha a természet engedi, tették hozzá. A szervezők gondoltak arra is, ha netán az idő viharosra fordul, és biztosították a Petőfi úti sportcsarnokot erre az esetre fénytechnikával, megfelelő számú székkel, mindennel.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect