in

Egy fiús buli

110626buli

110626buliMitől különbözik egy lányos és egy fiús buli? Így elsőre azt gondolnánk, hogy rengeteg különbség van köztük, de tuti, hogy több a hasonlóság, bár azért a lányok, csak lányok és nem engedik el magukat olyannyira, mint a pasik. Már volt szerencsém részt venni mindkét típusú buliban, a csajos buliban résztvevőként, egy fiús bulit pedig a háttérből segítettem tökéletesíteni, hogy minél jobban érezzék magukat.

A fiúk „mulatós” estéje is hasonló, mint a lányoké! Annyit mindenképpen meg kell említeni, hogy azért a fiúk nem izgulnak az este miatt, hogy tökéletesen nézzenek ki, meg ilyesmi és az éjszakát is nyugodtan átalusszák előtte, sőt inkább alszanak délig, minthogy korán felkeljenek, mert hiszen hosszú az éjszaka…

Az este közeledtével azért többször szólal meg a telefon. Hol is találkoznak? Mi is lesz a partizás rendje? Este aztán egy gyors fürdés, borotválkozás, hajnyírás, parfümözés (ami jobb esetben fél óra, rosszabb esetben 1,5 óra) után jön a ruha kiválasztása. Megmondom őszintén, hogy a fiúk is vannak olyan válogatósak, mint a csajok, sőt talán rosszabbak, mert még szét is hajigálják a nem kellő ruhadarabot a lakás minden szegletében, nagyobb részt a teljes alakú tükör közelében, na mert ott szeretnek ám sok időt tölteni. Amikor már talán mi azt gondolnánk, hogy készen vannak, hát ne reménykedjünk. Még egy parfümfelhő, egy kis arcvíz és jöhetnek a haverok.

Amikor ők megérkeznek, akkor indulhat a buli. Egy kis pálinka, sör, bor vagy ki mit szeret, manapság a teqila, a bacardi és a metaxa is igen menő italkának számít a 20-as, 30-as korosztálynál. Szóval amikor beindul az italozás és felröppennek a régi korok emlékei, egy régi kirándulás és egy másik buli története, na akkor kezd ám felforrósodni a hangulat. Akkor lesz téma, hogy ki hány lánnyal és hol „partizott” legutóbb, vagy mikor rugott be oly annyira, hogy végig hányta a lakást és anyuka takaríthatott utána. De az a legtutibb, amikor a társaság egyik tagja oly annyira „józanra” issza magát, hogy kitörve a napi kötelék rabságából megszabadul pár ruhadarabjától, félmeztelen táncot lejt a többiek előtt, mellkasát veregetve, énekelve, hogy ő mekkora király csávó. Aztán  lassan a többiek utolérik és már együtt dalolják a nótát, nagyon-nagy élmény, de tényleg. Ekkor döntenek úgy hogy meg van a hangulat az induláshoz, hogy az otthoni szórakozást kiterjesszék a városra is. És indulhat a mulatság. Megjelennek együtt 1-2-3… helyen, bár másnap nem mindenki tudja felidézni, hogy hány helyen is jelent meg, de az fontos, hogy mindenhol megmutassák magukat.

Az azért szerencse, hogy minden ilyen társaságban szokott akadni egy ember, aki azért józanul próbálja mérlegelni a helyzetet és a többieket kimenteni a bajból, ha éppen kötözködésre kerülne a sor, mert a fiúknál azért ez is előfordul… Hallottunk már pár balhéról ok nélkül.

Szóval amikor már üres a zseb és a pia sem vonzza már őket túlságosan, kordul a gyomor és irány egy éjjel-nappali, ahol a kenyér és felvágott mindig kapható, legyen mit „kiadni” magunkból a buli után. Igaz ekkor már elég világos van, mert a buli csak kora reggel ér véget és hányszor, de hányszor hallottuk már ilyen bulik után, hogy „soha többé, nem iszok”. És forog az ágy lefekvéskor, ugye?

Teemy

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

110624flashmob

Legyen szertelen a nyár!

110626viziszinpad

Bemutatkozott a Vízi Színház