in

Vízipisztollyal a Fő téren

110628vizipisztoly

Zseniális és zseniálisan egyszerű ötlettel álltak elő szarvasi fiatalok, de a Szarvasra jellemzően az érdeklődés teljes hiánya csírájában fojtotta el a  közös elfoglaltságot. A Facebookon szétküldött 1000-1500 meghívó ellenére a newjság képviselőjén kívül senki sem volt kíváncsi a kedd 10 órára meghirdetett vízicsatára, pedig jó buli lehetett volna. Aki gyermekkorában számháborúzott, vagy mostanában paintballozott, abban biztosan megmozdult valami, de aki hajdanán számmal a homlokán rohangált a ligetben, a kora miatt nem volt biztos abban, hogy a meghívó neki szól, bár mostanában szóltak ismét hírek arról, hogy az Erzsébet-ligetben ismét űzik ezt a játékot.

110628vizipisztoly

Az ötletgazda, Szabó Zsolt, és két társa csőre töltött vízipisztollyal a kezükben csalódottan szemlélték a tér kihalt környékét, talán abban reménykedtek, hogy a Polgármesteri Hivatal fiatal dolgozói a 10 órai kávészünetben lerohanják őket a bokrok mögül, de csalódniuk kellett. A város úgy nézett ki, mintha hármukon kívül nem is lakna itt más fiatal, de valószínűbb, hogy többségük konnektorba dugható játékokkal játszott otthon.

A gyülekezési határidő után néhány perccel az ég megkönyörült a három csalódott szervezőn, akik úgy tervezték, hogy csuromvizesen mennek haza, és levízipisztolyozta őket. Elég egyoldalú meccs volt, visszalőni nem volt értelme.

A főszervező, Szabó Zsolt nem adja fel, úgy döntött, ad még egy esélyt a többieknek, és kihirdetett egy újabb játékot, új időpontot, új helyszínen. A következő kísérlet július 2-án, szombaton, 16:45-kor a Kacsatónál lesz. Aki teheti, vigyen magával vízipisztolyt az I. Halas napra, és ha nem akar csuromvizes lenni, akkor egy szemeteszsákot is golyóálló mellénynek.

Vélemény, hozzászólás?

110628lampa

Újabb lámpa a főutcán

110629kef

Egyre fiatalabbak drogoznak