in

Szőrösen vagy szőr nélkül?

110807szor

A címből sokan elgondolkozhatnak azon, hogy mire is gondolok, mikor úgy döntöttem, hogy erről a témáról írok.

110807szorA nyár kezdetén bizonyára mindenki nekiáll a téli, ritkábban ritkított bozontjától való megszabadulásnak. Ki itt, ki ott, ki hol gondolja ennek szükségét. A lányoknál, úgy 40 felett tényleg nagyon természetessé vált, hogy a lábukat, hónaljukat és az intim részeiket kedvük szerint „csinosítják”, na de mi van a fiúkkal, hiszen a mai szokások, trendek tőlük is megkövetelik a szőrmentes felületeket? Fiatal lányként úgy gondolom, hogy azért ezen a területen nekünk is vannak elvárásaink a másik nemmel szemben. Az talán már természetesnek is tűnik, hogy a fiúk szőrtelenítik a hónaljukat és sok esetben ők is foglalkoznak a „férfiasságuk” körüli terület szépítésével, na de mi legyen a mellkas szőrzettel?

A cím ezen kérdésre utalna, hiszen azért talán ez a dolog az, amiben sokan sokféleképpen gondolkoznak, legyen szó nőről vagy férfiról. Azt be kell látni, hogy egy 50 év körüli férfit nehezen tudnánk elképzelni gyantázott, szőrtelen felsőtesttel, na de mi van a fiatalokkal? Ma tényleg fontos minden apró részletre odafigyelni, de mindenképpen tekintettel kell lennünk arra is, hogy a fiúk igen-igen „ellányosodtak” manapság és úgy gondolom, hogy az a dolog, hogy a fiúk közül valaki mellkasán viseli-e a férfivá válásához tartozó szőrzetet, tényleg fontos kérdéssé vált. Persze azért a szőr, vagy a nem szőr, hitem szerint nem rombolhat szét egy kapcsolatot.

Én úgy gondolom és a barátaim többsége azt vallja, hogy ne szőrtelenítse a pasi a mellkasát, persze a sportolók némelyike szükségesnek tartja, a sikerességéhez, de akkor is. Hogy néz már ki egy olyan pasi, akinek nő szőr a mellkasán és leborotválja, vagy gyantázza, s szépen elkezd nőni. Hozzábújik a barátnője, aztán összeszurkálja a mellét, meg mindenét, mert ugye fiúk az a szőrtelenség nem tart örökké. Újra és újra menni, ha gyantáztatod, élvezni a szépség árát: fizetsz is és fáj is, számomra nem túl vonzó dolog. Mert oké, akinek nem nő a szőr, nem nő, na de ha nő, hagyjuk már békén! Tudom, vannak azért azok a nagyon szőrös, elől, hátul bozontos férfiak, tőlük néha tényleg nekem is elmegy a kedvem, de azért akinek csak úgy szépen, kora előrehaladtával kinő a szőr a mellkasán, az ne bántsa, hagyja, hogy férfiasságát jelképezhesse, mert a pucér kisfiúkat kevésbé szeretik a nők. Remélem ezt a véleményemet többen osztják!

Bár ki-ki maga ízlése szerint dönt teste formázása felől, az mindenképpen jusson eszünkbe, hogy azért elsősorban a másik nem vonzásáért tesszük, amit teszünk, s tetszeni is nekik szeretnénk, nem magunknak. Persze azért vannak korlátok, melyeket nem lépünk át a másik kedvéért sem, de azt hiszem a szőr vagy annak nem léte kevés embernél jelent hitbeli kérdést. Szóval szőrös vagy szőrtelen mellkast a fiúknak?

Teemy

Vélemény, hozzászólás?

110806elmeny

Szarvas, Békés megye, élmény

110807kenu

Élménymaraton