in

Magyar gospel

110815gospel

110815gospelMostanában minden zenei hír a Víziszínpad házatáján képződik, de augusztus 13-án, szombaton, kivételesen az Ebangélikus Ótemplomban lépett fel a magyar gospel legismertebb képviselője, a Continental Singers. A gospel eme változata nem keverendő össze az amaerikaival, de az közös bennük, hogy az együttes a dallamos énekeken keresztül próbálja hirdetni Isten üzenetét, amire most közel 200 szarvasi volt kíváncsi.

A több mint 20 éves múlttal rendelkező Continental Singers 2011-es, Szarvast érintő előadása az Evangélikus Ótemplomban került megrendezésre. A július elején elkezdődött és augusztus végéig tartó turné során majd minden nap fellépnek valahol. Szarvasi szereplésüket a középhalmi falunapon kezdték, ami mind a középhalmiaknak, mind az énekeseknek, saját elmondásuk szerint, nagy élmény volt.

A három évvel ezelőtti koncerthez képest a Continental Singers emberanyaga teljesen kicserélődött. Mivel elsősorban diákok alkotják az csapatot, a tanulóévek végén munkába állva már nem tudják vállalni azt, hogy két hónapon át koncertkörúton vegyenek részt, így folyamatos a felfrissülés a tagságon belül. Csakúgy, mint három évvel ezelőtt, az énekesek a dalok között most is elmondták Istenhez való kötődésük okát. A műsor végén a hálás közönség megpróbálta visszatapsolni őket, mire ők köszönetül a közönséget tapsolták meg. Az együttes szarvasi tartózkodása alatt családoknál szállt meg.

Vélemény, hozzászólás?

110814ezust

Ezüstös kiállítás

110815riot

Angol kór