in

Tartalékosan csak ennyire futotta

111017kezi

111017keziKistelekre utaztak szombaton délután a szarvasi lányok. Sajnos nem kíméli a csapatot a sérülés hullám, hiszen a hétközi edzéseken több játékos is könnyített edzésmunkát végzett. Nem jó előjelekkel szálltak tehát  buszra a lányok, mert a 4 sérült mellett többen munkahelyi elfoglaltságuk miatt nem tarthattak a csapattal, ahogyan Száva edző sem. A csarnokban hideg fogadta a bemelegítésre érkező lányokat, akik nagyon elszántak voltak. Jól kezdődött a találkozó gyors védés és gól, majd 9 perc rövidzárlat/5-1/. Az ellenfél közben termelte a gólokat, Ábrahám Andrea átlövő poszton próbálta helyettesíteni a sérülteket. Ismét megcsillant a remény két egymás utáni találattal, úgy nézett ki, hogy beindul a gépezet / 6-3/. A kistelek azonban gyorsan lehűtötte a kedélyeket, kilenc percet sikerült kapott gól nélkül megúszniuk/12-4/. Kapuscsere, mely ismét lendületbe hozta a csapatot, és zsinórban 6 gólt szereztek a szarvasiak. A félidőben 7 gólos előnnyel térhetett pihenőre a hazai csapat. ekkor még mindenki úgy érezte, hogy visszahozható a meccs, ha a lendület tovább tart. Sajnos ez nem következett be, lélektelenül, formán kívül, továbbra is számtalan technikai hibával játszottak a lányok és ismét 5-0 – kezdést produkált a hazai csapat. A labda el sem jutott a kapuig, vagy ha igen, akkor olyan gyámoltalan lövéseket eresztettek meg a lányok, hogy abból gól nem születhetett. A védekezés sem volt olyan erőszakos, mint megszokhattuk, de még mindig jobban működött, mint a támadó játék. A kulcsemberek hiánya nagyban befolyásolta a játék képét, az őket helyettesítő fiatalok ezen a napon nem tudtak felnőni a feladathoz, hitehagyottan, gyengén játszottak. Meg kell tanulnia minden játékosnak, hogy akkor és ott kell élni a lehetőséggel, ahol megkapja, és az utolsó pillanatig küzdeni kell a csapat sikeréért és egymásért.

A találkozón a sérült játékosok is pályára léptek, de ők sem tudták átlendíteni a csapatot a holtponton, a padon ülő nyolc mezőnyjátékos nem tudott mit kezdeni a hazai fiatalok gyors, lendületes játékával, így lett súlyos vereség a találkozó eredménye.

Egy hét pihenő következik a bajnoki pontvadászatban, nem szabad elkeseredni, alázatosan tovább kell  edzeni és építkezni, hogy ismét régi tudását csillogtassa meg a csapat a következő hazai mérkőzésen /10.30./.

Almási László: Tartalékos csapatom lélektelenül, rengeteg hibával kézilabdázva játszott. A sérülteket helyettesítő játékosok nem tudtak felnőni a mai napon a feladathoz.

Kisteleki KK – Szarvasi NKK/ 15:8/ 31:14

Kistelek, 150 néző

Vezette: Fogl Ferenc, Mészáros Pál

Szarvas: Labát /kapus/ Zelei /3/, Molnár /6/, Hajdu /2/, Ábrahám, Fulajtár /2/, Rubinstein, Csere: Juhos, Kasik /kapus/, Kovács F/1/, Ambrus

Edző: Almási László

ellenfél ld: Áron/11/, Lajos/7/

Vélemény, hozzászólás?

111016_k1

Szarvasi siker a Harcosok Klubjában

111017bence

Eszi, nem eszi