in

Falinaptár – közkívánatra!

111104naptar

111104naptarKétszer jelent meg ezidáig régi szarvasi képeslapokkal illusztrált falinaptár, a Szarvasi Hobbi Gyűjtők szerkesztésében. Az utóbbi hetekben, hónapokban a klub tagjainak tudomására jutott, hogy többen érdeklődtek, keresték a kiadványt az árusító helyeken, sőt, volt aki előrendelést is leadott rá. Senkinek sem akarva csalódást okozni, úgy döntöttünk: ebben az évben is elkészítjük a képes kalendáriumot.

Szakítva az eddigi szerkesztési elvekkel, idén egy-két úgynevezett fotólap (fénykép, amely hátlapja képes levelezőlap mintájára van kialakítva) is a képek közé került. Bocsássák meg nekünk ezt a kis “csalást”! Így viszont a témák gyarapodhattak: például bepillantást nyerhetünk a Szarvasi Levente Egyesület és a Gazdasági Tanintézet Bikazugi tangazdaságának életébe, mindennapjaiba, vagy láthatjuk a Benka család – azóta jelentősen átalakított – Kossuth utcai házát.

A naptár a Szarvasi Hobbi Gyűjtők Klubja és a Digitális Kalamáris Kiadó közös produkciója. Internetes médiatámogatója a Newjság. Segítséget kaptunk idén a Tessedik Sámuel Múzeumtól: néhány képeslap az intézmény gyűjteményéből származik; és egy kép pedig Kirilly Edit budaörsi lakos családi gyűjteményéből, köszönet érte!

A falinaptár kapható lesz a szokásos árusító helyeken: a Zsapír Bt. papírboltjaiban, a Polgármesteri Hivatal portáján és a Tessedik Sámuel Múzeumban.

Kis példányszámban jelenik meg. Tessék sietni megvásárolni!

Vélemény, hozzászólás?

111102benka

“Egészséges, mint a makk!”

111104skocia

Vajdás csoport Skóciában