in

Fogadóóra a piacon

111111danko

111111dankoHivatalos fogadóórát tartott ma Dankó Béla országgyűlési képviselő. Ahogy azt a médiának elmondta, a lakosok három témában keresik fel. Az első csoport a saját nehéz, többnyire anyagi helyzetére keres megoldást. A második tagjai általában az aktuális politikai helyzettel kapcsolatos tanácsokat adni jönnek, míg a többiek helyi és települési kérdésekkel kapcsolatos javaslatokkal érkeznek.

Országgyűlési képviselőnk fogadóórái előtt vagy után általában kilátogat a piacra, mintegy megnyújtva az, ahol – ahogy Dankó Béla mondta – komoly közélet zajlik, és nem utolsó sorban be is vásárol. Így tett ma is. Bevásárlás közben elbeszélgetett a vásárlókkal és az eladókkal, meghallgatott egy-két viccet.

A piacozás után helyi vállalkozásokhoz látogatott el, ahol az ő nehézségeikről, problémájukról tájékozódott, majd az egyházaknál folytatta napját. A parlamenti munka feszített tempót diktál, de az országos témák mellet igyekszik időt találni a helyi ügyekkel való törődésre is, mondta országgyűlési képviselőnk.

Vélemény, hozzászólás?

111110ebsors

Kegyetlen ebsors

111112cipesz

Cipészek a kaptafánál