in

Ötpóbások ötleteltek

120127otproba

120127otprobaRövid egyeztetőfórumra, közös gondolkodásra hívta dr. Drommer Gyula, az EDF Démász Ötpróba főszervezője a vidéki helyszínek rendezőit Szarvasra, a Polgármesteri Hivatal körtermébe. Időről-időre tartanak ilyen összejöveteleket, aminek az ötletelés mellett a csapatépítés a célja.

A szarvasi főszervező, Závogyán Judit, elmondása alapján 20-22 helyszín 30-35 küldöttje érkezett hozzánk, akik megismerkedtek a várossal, és remélhetőleg jó hírét viszik Szarvasnak. Ezt kérte Babák Mihály is, aki Kiszely Mihállyal együtt köszöntötte az ország minden tájáról érkezett vendégeket. Polgármesterünk, aki szereti meglepni még a szakértő közönséget, egy új, általa felfedezett sportágat is megemlített a vendégeknek, a teremúszást.

Szarvas 12 éve, a Sydney-i olimpia idején lépett be a központi próbahelyszínek közé. Egy olimpiai sorozat alatt három-három futást, kerékpározást és gyaloglást kell rendezni, de ahol még maradt akarat és energia, persze rendezhet több próbát is, ahogy szokott az történni Szarvason is.

Vélemény, hozzászólás?

120126mszp

2012 – a földhözragadás éve

120128oregfiuk

Kondorosi diadal Szarvason