in

Ötpóbások ötleteltek

120127otproba

120127otprobaRövid egyeztetőfórumra, közös gondolkodásra hívta dr. Drommer Gyula, az EDF Démász Ötpróba főszervezője a vidéki helyszínek rendezőit Szarvasra, a Polgármesteri Hivatal körtermébe. Időről-időre tartanak ilyen összejöveteleket, aminek az ötletelés mellett a csapatépítés a célja.

A szarvasi főszervező, Závogyán Judit, elmondása alapján 20-22 helyszín 30-35 küldöttje érkezett hozzánk, akik megismerkedtek a várossal, és remélhetőleg jó hírét viszik Szarvasnak. Ezt kérte Babák Mihály is, aki Kiszely Mihállyal együtt köszöntötte az ország minden tájáról érkezett vendégeket. Polgármesterünk, aki szereti meglepni még a szakértő közönséget, egy új, általa felfedezett sportágat is megemlített a vendégeknek, a teremúszást.

Szarvas 12 éve, a Sydney-i olimpia idején lépett be a központi próbahelyszínek közé. Egy olimpiai sorozat alatt három-három futást, kerékpározást és gyaloglást kell rendezni, de ahol még maradt akarat és energia, persze rendezhet több próbát is, ahogy szokott az történni Szarvason is.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

120126mszp

2012 – a földhözragadás éve

120128oregfiuk

Kondorosi diadal Szarvason