in

A remek hangulatú Székely bál feledtette a zord hideget

121218bal

121218balSzékely Mihály Szakképzésért Alapítvány február 11-én rendezte meg a hagyományos bálját. Az Alapítvány 12 évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy tevékenységével hozzájáruljon: tanulmányi, sport- és kulturális versenyek, vetélkedők, pályázatok lebonyolításához, a nehéz körülmények között élő tanulók segítéséhez, valamint a kiemelkedő teljesítményű tanulók jutalmazásához, az oktatás technikai feltételeinek javításához, az iskola szabadidős programjainak támogatásához.

A bál vendégeit, résztvevőit az Alapítvány Kuratóriumának elnöke, Kohut Andrásné főigazgató köszöntötte. Majd emléklapot kaptak a szakképzést több éve támogató cégek, vállalkozások képviselői. A legtöbb támogatást nyújtók ajándéktárgyat vehettek át. A Vajda Péter Intézmény és a Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány nagyra értékeli a jövő szakemberei képzéséhez való hozzájárulást, annak valamilyen formában történő támogatását. Fontos, hogy a jó szakember presztízse helyreálljon, annak értéke a tudásában, felkészültségében legyen jelen. Azok számára pedig, akik ezt szellemi és anyagi téren is segítik, látható legyen a szakképzés színvonala, eredményessége.

Diákjaink a bál előkészületei és lebonyolítási teendőiben is aktívan részt vettek, hiszen ők terítettek, dekoráltak, süteményt sütöttek, vendéget fogadtak, felszolgáltak, frizura bemutatóval, asztalos munkákkal készültek, tombolát árultak. A műsorban pedig megmutatták, hogy remekül énekelnek, táncolnak, show műsort prezentálnak; van humorérzékük és kamaszkoruk ellenére, ha kell, kellő eleganciával állnak a pódiumra. A bál hangulatát kiválóan megalapozták. A már hagyományos tanártánc, az igazi báli keringő lett a rendezvény koronája, amely egyben a vendégek táncra invitálásával indította a hajnalig tartó mulatságot.

Az alapítványi bálat megtisztelő résztvevőknek, vendégeknek és minden további támogatónak ezúton is köszönjük a szakképzésünk támogatását, hogy szívügyüknek tartják a fiatalok szakmai felkészülését, a munka világában a talpraesett, jól teljesítő szakemberek megbecsülését.

Bakulya Anna gyakorlati oktatásvezető

Vélemény, hozzászólás?

120216pmh

Költségvetés és kardcsörgetés

120219erdelyi

Átértelmezett arányok