in

Nyögvenyelős győzelem

120325ugrai

120325ugraiA Hunyadi a talányos nevű Okányi KSK csapatát fogadta a hétvégén. Láttunk már olyat, hogy egy község focicsapatát két kézilabdás segítette ki egy meccs erejéig, de mi lehet az a KSK? Okány a tabella végén, Szentandrás az első harmadában tanyázott a mérkőzés előtt.

A 29. percig szinte semmi sem történt. Elfogyott egy zacskónyi tökmag, annyira nem volt fényképezni vagy feljegyezni való esemény. Ekkor egy, az ellenfél kapuja előtti hatalmas tumultusban Borgulya megszerezte az első hazai gólt. Úgy nézett ki, hogy talán felébredt a Hunyadi, mert három percre rá Csipai talált be az okányiak hálójába, de a partjelző lest intett. A 42. percben Mochnács Tamás gyorsított eljárásban beszerezte második sárgáját is, amit a bíró automatikusan pirosra váltott. Kezdtünk bajban lenni. Az okányiaktól elvárható lett volna, hogy méltóan teljesítsenek a tabellán elfoglalt utolsó előtti helyükhöz, de nem. Egészen jó kis csapattal érkeztek. Ha eljutottak a kapunk elé, akkor komoly zavart okoztak.

A második félidő 11. percében majdnem meg is lett a böjtje a 10 embernek. Az egyik okányi csatár nem sokat teketóriázott, mikor a kapunak háttal megkapta a labdát, és fordulásból a kapura emelte. A pálya másik végéből nagyon szarul nézett ki. A kapusunk csak kapaszkodott utána, de közelébe sem jutott, de a labda szerencsére éppen a kapu mögé esett. A 23. percben feltűnt, hogy Ugrai is a pályán van. Egy kapura lövését már mindenki bent látta, de sajnos rosszul. Negyedóra múlva azonban már nem kegyelmezett az okányiaknak a sors. Ugrai nagyon szépen emelte át a kapuson a labdát, így emberhátrányból sikerült 2-re növelni a hazai előnyt. A szurkolók már dörzsölték a kezeiket, mikor az Okányi KSK szépített. Kapusunk nem először mérte fel rosszul a labda ívét, sőt ezen a meccsen szinte csak rosszul mérte fel azt, mert rendszerint alászaladt. Csak a remény maradt, hogy a bíró nem hosszabbít annyit, hogy a szagot fogott okányiak bevarrjanak mégegyet. Hála Istennek a bíró 2:1-nél fújta le a mérkőzést.

A Hunyadi a következő felállásban lépett pályára: Szegi Gábor (kapus), Mochnács Tamás, Bobvos Ferenc, Borgulya János, Barna László, Kiss László, Rácz Attila, Kovács Norbert, Rácz Rajmund, Csipai Csaba, Ugrai Sándor. Cserék: Dunai Tamás, Bódi László, Bagi László, Tóth Attila

Varga László edző: Nagyon gyengén adtuk elő, de szerencsére Ugraiból nem készültek fel és a 80. percben rúgott góljával bebiztosította a győzelmünket.

Vélemény, hozzászólás?

120325esku

Elindultam szép hazámba

120326lambee

Márciusi taekwon-dós érmek