in

Mindennek a maga helye…

120331nora

120331noraBakos Zoltán: A helyes asszonytartás

Mivel a héten 3 férfiról írtam, ezért úgy gondoltam, hogy a figyelmetekbe ajánlok egy olyan könyvet, ami egy kicsit helyére teszi a dolgokat (talán). Ebben a buta világban a legtöbb férfi elnőisedik, és a legtöbb nő elférfiasodik, és a végén mindenki azon sopánkodik, hogy boldogtalan. Szerintem a boldogságunk a saját kezünkben van, ostobaság volna mindig másokat hibáztatni. Ha megtehetjük, tegyünk érte.

A XX. század sorsfordító volt az emberek egymáshoz való viszonyában, polgárjogi tüntetésektől volt hangos szinte minden évtized. És ahogy ez lenni szokott: sokszor átestünk a ló túloldalára, eltávolodtunk a lényegtől.

Bakos Zoltán megelégelte a kékharisnyákat és a sok mellébeszélést. Írt egy könyvet férfiként a nőkről.

Kinek ajánlom ezt a könyvet? Hadd idézzem most a könyv ajánlóját:”Ezt a könyvet nem ajánlom azoknak, akiket végérvényesen legyőztek a nők, nem ajánlom azoknak, akik még túl fiatalok ahhoz, hogy saját felismeréseik legyenek ebben a tárgyban. Ajánlom viszont azon sorstársaimnak, akik még állva maradtak ebben a nő uralta világban, és a feministáknak, mert remélem, többeket megüt közülük a guta.”

Tanuljon belőle minden férfi és nő!

Nóra

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

120330monoszkop

Babák Mihály megkövetése

120331kezi

A végére maradt jócskán izgalom