in

Diáknap a Szakképző Iskolában

120415szakkepzo

120415szakkepzoA Vajda Péter Intézmény Szakképző Iskola Diákönkormányzata hagyományaihoz híven idén is megrendezte a DIÁKNAP-ját.

A DIÁKNAP előestéjén „éjszakai akadályversenyen” 16 csoport – köztük tanárok is – mérte össze bátorságát az Erzsébet liget bokrai sötétjében. Az éjszakai neszek, a félhomály erősen hátráltatta a koncentráló képességet, de az elsuhanó zajok, tovalibbenő árnyékok által keltett félelem leküzdése nem volt akadály a sikeres feladat megoldásában.

A DIÁKNAP délelőttjén kiderült, hogy melyik osztály a „2012. legjobb osztályközössége”. Valóban közösséget próbára tevő feladatokat kellett végrehajtani, de nem fogott ki egyik sem a vetélkedésben résztvevőkön. Sok vidámság mellett fontos volt az ötletesség, helyzefelismerés, az egymásra figyelés, a leleményesség, a csapatmunka.

„2012. legjobb osztályközössége”
1. 1/13.C – of: Tóthné Jansik Erzsébet
2. 11.C – of: Bartolákné Szabó Éva
3. 10.E – of: Kita Erzsébet

A DIÁKNAP Tavaszköszöntő Diákgálája is nagyon nagy érdeklődés mellett zajlott le a Vajda Péter Művelődési Központban. A 16 műsorszám rendkívül változatos és nagyon színvonalas volt. A hangulat az első perctől magasfokon izzott, rengeteg tapssal, lelkesítő bekiabálással jutalmazta a remek produkciókat a hálás közönség. A gálán készült fotók segítségével felidézhetünk nagyon sok kiválóan sikerült pillanatot az előadásokból.

A 2011/2012-es tanév Diáknap rendezvényei közösséget erősítő, összekovácsoló, tevékenykedő diákoknak teret adó szerepköre teljes mértékben megvalósult és ehhez csak gratulálni lehet a diákoknak, tanároknak egyaránt. Innen folytatódik tovább a Szakképző Iskola tanulóinak diákélete.

Vélemény, hozzászólás?

120414kutya

Örök szerelem

120415darts

Heten a DARTS Openen