Connect with us

Dosszié

Menetrendváltozás

120421vasut

A vasutat övező felfokozott hangulatban a hét folyamán megnyilatkozott polgármesterünk is. A MÁV-nak az a feladata, hogy gazdaságosan szolgáltasson. Neki az a feladata, hogy a lakosok érdekeit szolgálja. A kettőt valahogy szinkronba kell hoznia, ezért Babák Mihály a sajtón keresztül a lakossághoz fordult azzal a kéréssel, hogy jelezzék neki, hogy milyen járatokra lenne továbbra is szükség, akár napra lebontva is. A MÁV ugyanis továbbra is állítja, hogy nincs utas. Ha ez igaz, akkor nincs miért tiltakozni, mondta városunk első embere. Ha mégis van utas, akkor neki és a képviselőknek van munkája, közben kell járniuk a lakosság érdekében. Nem tüntetnek, – ami furcsán is nézett volna ki jelen esetben, – hanem igényt mérnek fel, hogy valóban olyan járatot szüntetett-e meg a MÁV, amit éppen használnak a lakosok a város megközelítésére vagy elhagyására.

120421vasut

 

A tájékoztató a Vasútállomás peronján történt, ahol tényleg semmi sem zavarta azt, még egy tehervonat sem. A teherszállítást, polgármesterünk szavaival élve, a liberális kormányzás régen szétverte. Babák Mihály kérte a lakosokat, hogy az itt letölthető igényfelmérő kitöltésével segítsék munkáját.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Samu Tamás Gergő és Pálinkás Tamás (Fotó: Babák Zoltán) Samu Tamás Gergő és Pálinkás Tamás (Fotó: Babák Zoltán)

Megtartotta vírus utáni első sajtótájékoztatóját a Jobbik

Politika

Ma lép érvénybe az ideiglenes járványügyi vasúti menetrend

Közlekedés

Mezőtúr felé tart a Bmot a Körös felett ívelő Vashídon (Fotó: Babák Zoltán) Mezőtúr felé tart a Bmot a Körös felett ívelő Vashídon (Fotó: Babák Zoltán)

Végül mégis elmegy a vonat?

Közlekedés

120411jobbik 120411jobbik

Fogynak a vonatjáratok

Dosszié

A rovatot támogatja:

Archívum

2012. április
h k s c p s v
« Már   máj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect