in

Nemes bosszú az őszi vereségért

120424kezi

120424keziÚjabb hazai győzelmet aratott a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabda-csapata, amely a megszerzett két ponttal bebástyázta magát a középmezőnybe. Az ezúttal Almási László által irányított alakulat, a TFSE együttesének vágott vissza az őszi vereségért.

A lányok villámrajtot véve, öt góllal válaszoltak az ellenfél első találatára. A 13. percig nem is talált újra kapuba a TF, ami egyrészt Kasik Gabriella védéseinek, másfelől Hajdu Andiék remek védekezésének volt köszönhető. A félidő derekán felébredtek a főiskolások, és néhány támadásból szorossá tették a mérkőzést (8–6). Szerencsére a sérülten is remekül teljesítő Zelei Bernadett vezérletével újítani tudtak a hazaiak, és megnyugtató előnnyel térhettek pihenőre.

Szünet után változatlanul a lábát húzó irányító jeleskedett támadásban, de Molnár Kinga és Kovács Fanni is hozzátette a maga góljait, az impozáns összkép pedig a fegyelmezett védekezéssel vált teljessé. Ennek eredményeként a játékrész közepéig 6-8 találattal járt ellenfele előtt a hazai csapat. Egy kisebb hullámvölgyet kihasználva még „bepróbálkoztak” a lelkes vendégek, de négynél közelebb nem tudtak kerülni. A találkozó vége tartogatott némi izgalmat, a helyi lányok sikere azonban megkérdőjelezhetetlen volt.

Almási László: – Jó védekezéssel, helyenként tetszetős támadójátékkal, megérdemelten nyertünk.

Szarvasi NKK–TFSE 31–26 (15–10)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 180 néző. Vezette: Fogl, Mészáros.

Szarvas: Kasik – KOVÁCS F. 8, MOLNÁR 8, HAJDU, ZELEI 11, Janis, Ábrahám 1. Csere: Juhos, Labát (kapusok), Blaskó 1, Csery, Precskó, Fulajtár, Farkas E. Edző: Almási László, Száva Flórián.

A TFSE legjobb góldobói: Rozs 6, Kisbalázs 4.

Juniorok: Szarvas–TFSE 18–45.

Vélemény, hozzászólás?

120424csere

Külföldi diákok a Fehér Házban

120425tanito

Az „Év tanítója 2012”