in

Közeleg a lejtő vége

120503bogar

120503bogarMintegy 100 hallgató előtt boncolgatta a közelmúltban Bogár László közgazdász azt, hogy miért nem jutunk mi, magyarok, az ötről a hatra, inkább ötről a négyre. A Jobbik szarvasi alapszervezetének szervezésében rendezett, de minden politikai külsőségektől mentes előadáson igazából semmi olyan nem hangzott el, amit a napi politikát, gazdaságpolitikát figyelemmel kísérő, ill. az 1526-tól magyar történelmet ismerő és értő, józan paraszti ésszel megáldott 18 évnél idősebb magyarnak tudnia kellene. De sajnos nem tud, mert akkor nem itt tartanánk, nem sodródnánk lejjebb és lejjebb a “pusztulás lejtőjén”.

Bogár Gábor politikus, volt országgyűlési képviselő, az első Orbán-kormány politikai államtitkára, közgazdász meglehetősen virágnyelven beszélt arról a háborúról, ami a nemzet ellen folyik, a titokzatos világerőről, ami a saját létét is tagadja, és aminek áldozatául esik a nemzet. Bár látott fényt az alagút végén, amit Ángyán József, Bencsik János és Tóth Zoltán József megjelenése a topvezetésben jelentett, de az is kihunyt, miután másfél évvel a második Orbán-kormány beiktatása után mindhárman eltűntek a politika süllyesztőjében.

A magyar történelemre nézve levonta a következtetést, ha lázadunk, szétrobbantanak, ha nem lázadunk, szétrothasztanak minket, miközben bágyadtan figyeljük a történéseket. Tiszta és nyugodt hangra lenne szükség, hogy a magyarság ki tudjon szakadni a hazugságok és a félelem csapdájából.

Vélemény, hozzászólás?

120502nemet

Német verseny a Vajdában!

120503kezi

Az akarat kevés volt