in

Küzdelem, gólöröm, könnyek

120508varga

120508varga2012. április 29-én már másodjára került megrendezésre Békésszentandráson a Varga László Gyermeklabdarúgó Torna. Az esemény finanszírozója a Hunyadi Mátyás Sportegyesület meghatározó személyisége Varga Laci bácsi volt. A versenykiírás három korosztályt érintett, az U7, U9 és U11-esek mérkőzhettek meg egymással. A csapatok nagy része kedves régi ismerősökkel érkezett, hisz az országos Bozsik-torna keretein belül, valamint a diákolimpia versenyein folyamatosan játszunk egymás ellen.

Ebben az évben 5 település 13 csapata mérkőzött meg. Nagy örömünkre szolgált, hogy idén először csorvásiakat is vendégül láthattuk, tovább bővítve gyermekeink számára a versenylehetőségeket.

A 9 órai megnyitó után megkezdődött a küzdelem. Öröm volt látni a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden gyermek tudása legjavát próbálta adni. Mivel gyermekeinkről szólt ez a nap, sokféle gyermeki megnyilvánulást láthattunk. Volt elszánt küzdelem, gólöröm és olykor könnyek.

Eredményhirdetés után minden résztvevő közös ebédben részesült, így emelve a kis focisták összetartozását, baráti szálak szorosabbra kötését. Elmondhatjuk, csodaszép környezetben , és időben egy sikeres napot tölthettünk el gyermekeinkkel, edzőkkel, sportbarátokkal, szülőtársakkal.

Köszönjük Laci bácsinak és a Hunyadi MSE-nek a lehetőséget!

Végezetül az eredmények:

U7:
1. Gyomaendrődi GYLE
2. Békésszentandrási HMSE
3. Szarvasi FC

U9:
1. Szarvasi FC
2. Békésszentandrási HMSE
3. Gyomaendrődi GYLE
4. Csabacsűd SE
5. Csorvási SK

U11:
1. Békésszentandrási HMSE
2. Gyomaendrődi GYLE
3. Szarvasi FC
4. Csabacsűd SE
5. Csorvási SK

A legjobb teljesítményt nyújtó játékosok különdíjazásban részesültek. Köszönjük a csapatok részvételét, további sikereket a gyermekeknek és jó munkát edzőiknek!

Nagyné Laczkó Ágnes

Vélemény, hozzászólás?

120507tetko

Eltéphetetlen kötelékek

120509majk

Újra tolják a májkot a Zebra Clubban