in

A második tolás

120525majk

120525majkLezajlott a Told a májkot tehetségkutató második fordulója, ahol a Hősök zenekar döntése alapján a dunaújvárosi Eleven formáció lehet majd ott a békésszentandrási döntőben. Büszkén írhatjuk, hogy  ezen az estén is minőségi produkciókat láthattunk, hallhatunk, nem beszélve a zsűriről, akik olyan show-t adtak a nagyérdeműnek, hogy aki ott volt, sokáig fogja emlegetni.

Kis szívfájdalmunk, hogy egy országos tehetségkutató, aminek városunk ad otthont, és ennyire nehezen mozdulnak meg a szarvasi fiatalok. Könnyebb idecsalogatni például Ceglédről egy tömött buszt(hatalmas köszönet nekik, és várjuk őket a többi elődöntőre is) vagy Kondorosról nagyobb csoportot, mint a helyieket a sarki kocsmából. Nagyon leegyszerűsödött a szórakozás intézménye nálunk, bár biztos jobb dadogósra inni magunkat egy „krimóban” vagy otthon kattintgatni, posztolgatni, akár egy csontig lerágott, mű tehetségkutatót nézni a tv-ben, aminek már tavaly eldöntötték, ki lesz az idei győztese. Persze ez csak egy magánvélemény, mint ahogyan az is, a szervezőbrigád jól döntött, hogy Kondoros és Békésszentandrás is bekerült a helyszínek közé.

Visszatérve az estére a Nosztrakrú, Zodiac, Wannabeez, Eleven négyesből végül a dunaújvárosiak jutottak tovább. A zsűri kiemelte a szabadkai csapatot, akik végre nem a „telepi” kemény vonalat képviselték, hanem életérzésekről rapeltek bő szókinccsel, de végül mégis az Eleven mellett döntöttek a színpadi rutin miatt. A hosszú Hősök-értékelés alatt köszönetet mondtak a Fordított Füleknek és a Baraka egyesületnek a vendégszeretetért és hogy egy ilyen országos rendezvényt tető alá hoztak.

Nincs is megállás, hiszen május 25-én következik a folytatás, elérkezünk a verseny feléhez. Ezen az estén Szeged, Szolnok, Fót és Monor repperei tolják a májkot. Név szerint Fako, HRKSZ, Kali MC és a Gazsi Rap Show.

A versenyek nélkülözhetetlen résztvevői a zsűri, ezen az éjszakán az S*10 kiadó és a Kriminál család rögtönzött kombója vállalja be ezt a szerepet. Itt lesz BalekMC, Ponza, Vanis, Bankos és Azur! Ők értékelnek majd a verseny után. Mint minden zsűrink eddig és ezután is egy koncertet adnak mielőtt kihirdetnék a harmadik döntőst.

Party felelősök Mr. Masters, FantomAz, Vanis és Gyurma a Fordított Fülekből. Nem elfelejteni a belépés ingyenes, hozzátok a családot. A sör akció a Z jóvoltából tovább folyik a csapból.

Köszönjük támogatóinknak a segítséget!

Zebra Club, Szarvas és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet, Borsodi Hegyalja Fesztivál, Cervinus Hostel, Rádió Szarvas, Szarvasi Agrota Kft, Pöttyös Pub, Wacum Airs, hiphop.hu,

A rendezvények a TÁMOP-5.2.5/B-10/2-2010-0042 számú pályázat keretein belül valósulnak meg.

Írta: eckert

Vélemény, hozzászólás?

120525bringa

„Szuperbringa”

120525otproba

Ötpróba vége, irány London!