in

Lefocizták a pályáról a mezőnyt

120615foci

120615foci26 meccsét 25 győzelemmel és egy döntetlennel zárta a 2011/12-es évadban a Szarvasi FC II. focicsapata. A békssámsoni együttes ellen a 17. percben Steigler Ádám szerezte meg a hazaiak vezető gólját, majd a másodikban Tóth Tamás biztosította be, hogy ne forduljon elő az a skandallum, ami már megtörtént egyszer az idén, véletlenül se legyen döntetlen. A megye III-ban szereplő gárda impozáns mérlegéhez  hozzátartozik az az tény is, hogy 13 kapott góljukért cserébe 84-et rúgtak.

Fontos megjegyezni, hogy a Farkas Endre edzősködése mellett arató gárda közpénzből semmilyen támogatást nem kapott, ahogy a játékosok sem kaptak semmilyen díjazást. Az edzéseket saját szabadidejükben látogatták, a mérkőzésekre saját költségükön utaztak el, ezért is szép teljesítmény ez az eredmény. A megérdemelt aranyakat Szabados Ferenc, a Békés megyei Labdarúgó-szövetség elnöksége tagja adta át a csapat tagjainak.

Szarvasi FC II.—Békéssámsoni SK 2—1 (1—0)

A Szarvasi FC II. a következő felállásban lépett pályára: Valastyán Dániel, Tóth Péter, Steigler Ádám, Darida Norbert, Csatai Dávid, Altmann Roland, Enabulele Stanley, Varga Zsolt, Sinka Attila, Farkas Norbert, Markovics Zsolt. Cserék: Fabó Norbert, Tóth Tamás, Csík Dávid András, Kopcsjak Viktor, Körmeni Péter, Tatár István, Prjevara Balázs.

Steigler, Stanley, Csatai, ill. Kulima, Sibán Sz., Kerekes Cs., Farkas L. Farkas Endre: — Sportszerű ellenfelet győztünk le. Játékunkra rányomta bélyegét az ünnepi hangulat.

Vélemény, hozzászólás?

120614sakk

Sakk és matt

120616benka

Egy szülő elmélkedése a Benka óvodáról