in

Éljünk végre, igazán!

120707eld

120707eldMostanában jött el az ideje annak az én életemben, hogy szembe tudjak nézni a múlttal és valós képet kaphassak önmagamról. Ennek az egész komoly és sokszor szenvedésekkel teli folyamatnak volt a megalapozója a mostani könyv. Szívből ajánlom mindenkinek, aki hajlandó változtatni az életén, aki nyitott a változásra és szeretne boldogabban, egészségesebben élni. Nincs itt semmi hókuszpókusz, semmi drága kütyü vagy csodaszer. Egész egyszerűen mi magunk vagyunk az eszköz a saját boldogulásunkhoz.

Louise L. Hay Éld az életed! című könyvét biztos el fogom olvastatni a gyerekeimmel, ha már elég érettek lesznek hozzá. Mert olyan egyszerűen és érthetően ad magyarázatot a bennünk élő frusztrációkra és sérülésekre, hogy a rájuk kínált megoldás is kézenfekvőnek tűnik. Bocsássunk meg és szeressünk. Ennyi a titok. Aki pedig azt hiszi, hogy ez milyen egyszerű, az nagyon téved. Nem egyszerű, de nem is lehetetlen, és épp ez a lényeg. Ha képesek vagyunk bízni magunkban és nyitottak vagyunk a változásra, akkor az élet tálcán fogja kínálni azt, amire szükségünk van.

Kinek ajánlom? Ezt a könyvet kötelezővé tenném középiskolában, de ne essünk azért túlzásokba! Egyszóval mindenkinek ajánlom, aki szeretne változni, aki jobbá szeretné tenni a saját és mások életét. Hiszen ennél szebbet el sem tudok képzelni.☺

Nóra

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

120706maraton

Maraton életre-halálra

120707_1

Integrált tehetséggondozó tábor a Fő tériben