in

A tánc esszenciája

120715experidance

120715experidanceA “hogyan bosszantsunk fel egymillió szúnyogot” című prológgal kezdődött az ExperiDance társulatának péntek esti előadása. Az ok, hogy milyen megfontolásból pont ekkor árasztották el dízelköddel a Köröst és környékét, ismeretlen. Szerencsére a füst eloszlott az előadás kezdetére, az orrunk meg hozzászokott a szaghoz.

A szemünk meg már hozzá szokhatott a látványhoz, amit az ExperiDance nyújt időről-időre nekünk. A kifejezés, hogy hozzá szokhattunk, már nem költői túlzás, hiszen harmadik alkalommal lépett fel a táncegyüttes a Víziszínpad deszkáin és még van egy hátra az idei nyári színházi szezonban.

Ezúttal a társulat elmúlt évtizedének több, egész estét betöltő előadásának leglátványosabb részleteit szemezgette egy csokorba, aminek a Esszencia címet adták. A két felvonás alatt felismerhettük a fél Ezeregyév és a Revansban látott jeleneteket, ám ez az előadás kicsit elhamarkodott volt. Minden teljesen rendben volt, a fények, a táncok, a látványelemek, a táncos lányok, sőt, több mint rendben voltak! Csak a történet hiányzott, de hát egy ilyen best of darabot nem is lehet egy szálra felfűzni. Először szívesen megnéztük volna az összes produkciót, majd az azokból kivonatolt Esszenciát. Reméljük, jövőre folytatódik a sorozat!

Vélemény, hozzászólás?

120715haaz

Elismerés a szívnek és a léleknek

120716ikszt

Gazdagodott Ezüstszőlő