in

Rekord Lapis Erikával és Piaffal

120818lapis

120818lapisValószínűleg megdőlt egy rekord Lapis Erika dalestjén. Szerdán még ennyi ember nem jött el a Víziszínpadon tartott előadásra, mint ezen a héten. Kb. háromnegyedháznyi néző, családi barátok, ismerősök, tanárai, többek között egykori magyartanára, volt kíváncsi a szarvasi származású Lapis Erikára és Édith Giovanna Gassionra, azaz Édith Piafra, akiket a halhatatlan francia énekes és a szarvasi színész párosa feledhetetlen élménnyel ajándékozott meg.

A házigazda ezen az estén dr. Molitórisz Pál, nyugalmazott főügyész, amatőr helytörténész volt, aki tőle szokatlan rövidséggel vezette fel az est fellépőit, Lapis Erikát, Tótin Katalint és Mészáros Melindát, akik zongorán és harmonikán kísérték az énekest.

Eddig is népszerűek a június közepe óta minden este megrendezett eladások, legyen az színházi előadás, felolvasóest, dalest, vagy a szokásos Vers a víz felett sorozat, de az idei szezon egyik csúcspontja volt ez az este. Tavaly hitetlenkedve hallgattuk Fekete Péter mindenestés terveit, olyannyira, hogy jelen sorok írója félidőben fel is állt azzal, hogy Szarvason ez nem fog működni, és amiért nyilvánosan megkövetjük Fekete Pétert, mert az idő szerencsére a színidirektort igazolta. A tavalyi évadhoz képest talán meg is duplázódott az átlagos nézőszám, ami már-már hihetelen.

Vélemény, hozzászólás?

120817marai

Gyógyír és útmutatás

120819hunyadi

Szezonkezdő hatos