in

Megérett

120911szilva

120911szilvaVégre, végre, végre!!! Igen! Igazán nagy és szívből jövő örömmel mondhatom, hogy erre vártunk már nagyon régen! ☺ Úgy érzem Szarvas felnőtt a Szilvanaphoz és a Szilvanap is felnőtté vált.

Először is gratulálni szeretnék minden szervezőnek és közreműködőnek a munkájához, mert büszkék lehetnek magukra. Vendégként nagyon jól éreztük magunkat pedig láttunk már egy-két fesztivált, de ez a mostani a jobbak közül való volt. ☺ De tényleg, nagyon szépen sikerült az egész. Talán az egyszerű fesztivállátogatók nem is tudják, hogy micsoda munka összehozni egy ilyen össznépi mulatságot, ezért minden köszönet és vállveregetés, valamint jó szándékú kritika és észrevétel megilleti a szervezőket.

Örülünk, hogy sok árus volt, és viszonylag kevés a bóvli árus (már elnézést a megnevezésért, de ezt mindenki érti). Csak bátorítani tudom a kezdeményezést, hogy minél több helyi kézműves és gazdálkodó kapjon megmutatkozási alkalmat, mert ők tudnak nagyon sokat profitálni az ilyen vásárokból. Szóval ezt a vonalat nagyon pártoljuk.

Szuper volt, hogy ilyen sok gyerekprogram és gyerek lefárasztási lehetőség adódott (kisgyerekes szülők tudják, mire gondolok). Ezt is csak támogatni tudjuk, mert olyan élményekkel lehet ilyenkor gazdagodni, amiről még aztán hetek múlva is mesélnek a lurkók. ☺

Amit megfontolandónak tartok az a hangerő. Talán nem vagyok egyedül azzal a meglátásommal, hogy nagyon jó a zene, a jó zene egyenesen szuper, de a hallgatható zene az igazi élmény. Isteni lett volna a dixieland koncert is, ha lehetett volna érteni egymás szavát, de a sátorban és környékén csak üvöltve lehetett kommunikálni. Biztos, hogy ennyire hangosnak kellett lennie? Csak Vazul nénit tudom idézni: „Vegyed le a hangerőt!”

És még egy: a környezetvédelem. Érdemes lenne megfontolni, hogyan lehet zölddé tenni a Szilvanapot. Ez nemcsak jót tesz a környezetnek, hanem a társadalmi szerepvállaláson túl nagyon jó marketing a rendezvénynek.

Egyszóval nagyon jó volt a Szilvanap idén, talán az egyik legjobb. Reméljük jövőre is ilyen ütős lesz a program kavalkád és az időjárás is kegyes lesz hozzánk. Csak így tovább! ☺

Nóra

Vélemény, hozzászólás?

120910szilvanap

Elszilvátlanodva

120911chovan

Teljes lélekkel, vagy sehogy