in

Élvezetes meccsen nyert a Hunyadi

120925hunyadi

120925hunyadiIgazán jó kis meccset láthattak azok a néző, akik kimentek megnézni a Hunyadi Köröstarcsa elleni mérkőzését szombaton. Élvezhető játék, jó megoldások, és főleg hazai gólok jellemezték  a játékot.

A Hunyadi az első percektől kezdve támadó játékot játszott. A hetedik percben Tóth Attila kezdte a tornáztatni a vendégek kapusát, majd a 14. percben Csipai Csaba mérte fel a portás súlypontemelkedését, mikor megpróbálta átemelni. A nyomásnak meg lett az eredménye. A vendégek szabálytalankodtak a 16-oson belül, a spori büntetőt ítélt, amit Kovács Norbert gólra váltott. 1:0.

A hazaiak tanulhattak a korábbi hibájukból, és most nem ültek rá az eredményre, hanem továbbra is támadó felfogású játékot folytattak. Két percre rá Kiss László adott be Tóth Attilának egy labdát jobbról, de Attila nem tudta megcsinálni a cselt, és lefordulni védőjéről, pedig igazán szép megoldás lett volna.

A 36. percben a köröstarcsaiak ismét szabálytalankodtak a büntetőterületen belül, elhúzták Rusz Zoltán lábát, amit ismét habozás nélkül be is intett a bíró. Úgy nézett ki, hogy ez a meccs büntetőkkel dől el, de nem. Ugra Sándor laza lövését kivédte a vendégek kapusa. A lazaság majdnem megbosszulta magát, néhány perc múlva éppen csak a kapunk fölött szállt el a labda. Ám aminek meg kellett történni, megtörtént. A 43. percben a vendégek egy szabadrúgásból kiegyenlítettek. A félidőre 1:1-es döntetlennel vonultak le a csapatok.

A második játékfélben a Hunyadi folytatta támadójátékát, aminek a 4. percben meg is lett az eredménye, mikor Tóth Attila berúgta első, a a hazaiak második gólját. 2:1. Szerencsére volt még a lábában egy, amitől a 17. percben egy szabadrúgásból meg is szabadult. Az ellenfél kapusa semmit sem láthatott saját játékosaitól. 3:1.

Aztán a 35. percben Rusz Zoltán indult meg a balszélen és rúgott egy hatalmas gólt, amivel be is állította a végeredményt. 4:1.

A Hunyadi dicséretreméltó akarással, jó játékkal és nem utolsó sorban győzelemmel szolgálta ki a közönséget.

Pisont András edző: Megérdemelten nyertük meg mérkőzést. A tizenegyes kihagyása megingatta a csapatot, amit a szünetben tisztáztunk és ez eredményességre vezetett.

Jók: Bovbos Ferenc, Csipai Csaba, Kiss László, Tóth Attila, Kovács Norbert

Gólszerzők: Kovács Norbert, Tóth Attila (2), Rusz Zoltán

Kezdők: Szegi Gábor, Csipai Csaba, Bobvos Ferenc, Csatai Dávid, Rusz Zoltán, Kovács Norbert, Kiss László, Rácz Attila, Rácz Rajmund, Ugrai Sándor, Tóth Attila

Cserék: Ugrai S. helyett Bódi László, Rácz Attila helyett Kiss Tibor, Rácz Rajmund helyett Szabó Máté, Tóth Attila helyett Bagi László

Vélemény, hozzászólás?

120923fcii

Átvették a vezetést a tabellán

120924katolikus

Katolikus szív