in

Egy félidőn át élt a remény

120925kezilabda

120925kezilabdaIdegenbeli sikerekkel kezdődött az NB II-es női kézilabda bajnokság Dél-keleti csoportjának nyitó játéknapja, mivel az öt mérkőzésből négyet is a vendégségben lévő csapatok nyertek. Sajnos a szarvasi lányok sem tudták itthon tartani a pontokat a Kistelek ellen.

Előzetesen nem ígérkezett könnyűnek az idénynyitó, hiszen a rendkívül ügyes fiatalokat felvonultató vendégek már tavasszal is sok borsot törtek a szarvasiak orra alá. Az elején jól alakultak a dolgok: a helyiek villámgyorsan elhúztak 4–1-re, ekkor azonban megtört a lendület, így a 10. percre elfogyott az előny, negyedóra elteltével pedig már Kovács Fanniék üldözték a rendre egyel előrébb járó kistelekieket.

Egálból folytatódott a második játékrész, de az ötletesebb és gyorsabb kézilabdát játszó vendégek hamarjában „elléptek”. Szarvasi oldalon a szerkezeti váltás sem hozta meg a várt eredményt, hiszen a nagy rohanásba sok hiba csúszott, a csongrádiak viszont több esetben is könnyű találatokkal növelték előnyüket. Az 50. percben öttel jártak előrébb, pedig a játékban ezúttal kisebb különbség ledolgozása sem volt benne a házigazdák részéről. A végére három maradt közte, ami a látottak alapján reális volt vasárnap koraeste a két csapat között. Egy hét múlva a tavalyi bajnok ellen adott lesz a javítás lehetősége!

Szarvasi NKK–Kisteleki KK 28–31 (15–15)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 250 néző. V.: Bujdosó, Horváth. Szarvas: Kasik – Ábrahám, Szabó T. 7, ZELEI 8, Hajdu 2, Molnár 3, KOVÁCS F. 6. Csere: Juhos (kapus), Szuhaj 2, Farkas, Kondacs R. Edző: Száva Flórián, Almási László. A Kistelek legjobb góldobói: Berkényi 10, Deák 8.

Ifi: Szarvas–Kistelek 14–28.

További eredmények: Békéscsabai Előre NKSE II.–Hódmezővásárhelyi LKC 24–20, Szeghalmi NKC–Lajosmizse NKK 28–30, Túrkevei VSE-Lechler–Gyulai SE 19–25, Abonett KC Abony–Maros-menti NKSE Makó 24–27. Szabadnapos: Orosházi NKC II.

Vélemény, hozzászólás?

120925vonzas

A vonzás hatalma

120925tenisz

Teniszélet Szarvason