in

Mi segítünk dönteni!

121117szekely

121117szekelyÁltalános iskolás nyolcadikos tanulók! A ballagás talán még messze van, de a továbbtanulás folytatásában pár hét múlva döntést kell hoznotok!

Mi segítünk dönteni!

Ezzel a jelmondattal rendeztük meg november 10-én iskolánkban, a Székely Mihály Intézményben az első nyílt napunkat, ahová a szarvasi végzős nyolcadikosokon kívül jóval távolabbról, és a környező településektől is invitáltuk a pályaválasztás előtt álló tanulókat. Az általános tájékoztatón minden lényeges szempontra igyekeztünk felhívni a figyelmet, amelyek segítik a helyes döntés meghozatalát.

Az iskola valamennyi épületének minden képzési területre benézhettek az érdeklődő tanulók és szüleik. A nyílt órákon a közismereti tantárgyak mellett jelentős teret kapott a szakmai kabinetekben, tanműhelyekben, tanirodában, tanétteremben, tankonyhán folyó gyakorlatorientált képzés bemutatása. Pályaválasztási kiadványunkat, szórólapjainkat kiosztottuk, hogy azzal is segítsük az iskolánk képzési ajánlatát áttanulmányozni.

December 7-én ismét rendezünk nyílt napot, amikor további lehetőség lesz az iskolánkban folyó oktatást, felkészülést megismerni. Reméljük, sok érdeklődő nyolcadikossal újra találkozunk a következő tanév kezdetekor, mert a mi iskolánkat, a szarvasi Székely Mihály Intézményt választotta továbbtanulása folytatására.

 

Vélemény, hozzászólás?

121117nora

Két tűz között

121117tsm

A barlangrajzoktól a digitális fényképekig