in

Székely Kupa 2012

121119szekely

121119szekely2012. november 9-én az Alkotmány u. Sportcsarnokban immáron negyedik alkalommal rendezte meg a Székely Mihály Intézmény Iskolai Sportköre a Székely Kupa fiú kispályás labdarúgó tornát.

A körmérkőzések során 5 csapat versengett a Székely Kupáért és a számtalan különdíjért. A mérkőzések közötti szünetben 7 méteres lövő verseny került megrendezésre, ami nagy sikert aratott a versenyzők és a szépszámú szurkolótábor előtt is.

A sportszerű, küzdelmes mérkőzések végeredménye a következő:

I. Székely Mihály Intézmény „A” csapat
II. Vajda Péter Evangélikus Gimnázium „B” csapat
III. Székely Mihály Intézmény „B” csapat
IV. Székely Mihály Intézmény Kollégiumának csapata
V. Vajda Péter Evangélikus Gimnázium „A” csapat

A székelyes fiúk folytatva az eddigi hagyományt negyedik alkalommal vehették át a Székely Kupát, amelyet megérdemelten, minden mérkőzésüket megnyerve szereztek meg.
Az első három helyezett csapat éremdíjazásban részesült, emellett még öt különdíjat ítélt oda a versenybíróság.

Különdíjat kapott Szakács Ákos (Székely Mihály Intézmény „B” csapat), mint a legtöbb gólt lövő játékos.

A legjobb kapus címet Brecska György (Vajda Péter Evangélikus Gimnázium „B” csapat) érdemelte ki.

A legjobb mezőnyjátékos különdíját Furár Róbert (Székely Mihály Intézmény „A” csapat), míg a legtechnikásabb játékosnak járó serleget Panyik Zoltán (Székely Mihály Intézmény „A” csapat) vehette át.

A 7 méteres lövő versenyt Benkó Bence Székely Mihály Intézmény kollégistája nyerte. Ő szintén egy kupát vehetett át Nyári Mihálytól, a versenybíróság elnökétől.

Ezúton köszönjük a Szarvas Város Önkormányzatának Ifjúsági és Sportbizottságától kapott támogatást, melyből az érmeket, különdíjakat biztosítani tudtuk a sportolóknak, ezzel is maradandó emléket szerezve mindannyiuknak. Megköszönve a csapatvezetők;– Csilik Attila, Jansik István és Kereszturszky János felkészítő munkáját a hagyományt folytatva a következő tanévben is szeretné az Iskolai Sportkör megrendezni a Székely Kupát.

Rohonyné Urbancsok Zsuzsanna

ISK vezetője

Vélemény, hozzászólás?

121117tsm

A barlangrajzoktól a digitális fényképekig

121119kezi

Kézilabdás nagyüzem