in

Városi környezetismereti vetélkedő 2012

121120szie

121120szieA SZIE Gyakorló Általános Iskola idén novemberben is megrendezte hagyományos környezetismereti vetélkedőjét. A Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola, a Székely Mihály Intézmény Általános Iskolája és SZIE Gyakorló Általános Iskola harmadik, negyedik osztályos tanulói, a ház körül élő állatok témakörében mérhették össze tudásukat. A négytagú csapatok előzetes feladatként terepasztalt készítettek, amely egy-egy tanyavilágot mutatott be, az ott élő állatokkal együtt. Ötletes és kreatív munkáikhoz rövid szóbeli beszámolót fűztek. A játékos és gondolkodtató feladatok között volt rejtvény, totó, képkirakó, versírás és a sort a villámkérdések zárták.

A gyerekek tudásáról a zsűri döntött, akinek igen nehéz dolga volt, hisz rengeteg jó válasz és megoldás született. A zsűriben Kóczy Kálmánné pedagógus, Dr. Kanti Attila állatorvos és Besenczy Zoltán alpolgármester úr foglaltak helyet.

Az izgalmas versengésben a harmadik helyezett a SZIE Gyakorló Általános Iskola csapata lett, a második és első helyezést a Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola csapatai szerezték meg.

Gratulálunk a gyermekeknek és  felkészítő tanítóiknak, iskoláiknak.

A szponzoroknak köszönjük a délutáni uzsonnát és hogy minden résztvevő csapat jutalommal  térhetett haza!

Júró Mária

Vélemény, hozzászólás?

Téli közlekedés

121122bab

Színház az ördögtől a székelyekig