in

A FIDESZ kommunikátora Szarvason

121130kocsis

121130kocsisDankó Béla meghívására Szarvason, pontosabban Ezüstszőlőben tartott fórumot dr. Kocsis Máté a Parlament Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, akit Orbán Viktor jelölt ki a FIDESZ kommunikációs igazgatói feladatára. Dr. Kocsis Máté emellett Józsefváros polgármestere, aki az elhíresült nyóckerben is nőtt fel, ami nem is lehetett olyan régen. Tagadhatatlan, a fiatal demokraták között is az újhullámot képviseli, talán ezért esett rá a FIDESZ elnökének választása.

Dankó Béla tervez, Orbán Viktor végez, a meghívó maga nem tudott jelen lenni az eseményen, mert minden kormányoldali képviselő vissza lett rendelve szavazásra a Házba, így a házigazda szerepét Babák Mihály polgármesterre ruházta át. Az ezüstszőlői fórum nem volt sajtónyilvános, de az ablakon bepillantva meglepően sokan voltak kíváncsiak a FIDESZ új kommunikátorára, vagy csak első kézből szerettek volna tájékozódni a sokszor elég nehezen követhető nagypolitikai történésekről.

A fórumot követő sajtótájékoztatón dr. Kocsis Máté kijelentette, részükről ez még nem a kampány nyitása, egyszerűen csak a párt tagjait, szimpatizánsait szeretnék tájékoztatni a miértekről, ami, valljuk be, eddig eléggé el volt hanyagolva, a szándék nem mindig jutott el a választóikhoz. Ezen most változtatni szeretnének, hogy ne csak az ellenzék magyarázataiból, a saját szájuk íze szerinti tálalásban lehessen tájékozódni a kormányzati döntésekről. A FIDESZ kommunikációs igazgatója kijelentette, az ellenzék megkezdte kampányát. Bajnai 2014-e gőzerővel beindult, de a választóknak észre kell venni, hogy ez csak egy szocialista trükk, a különböző logók mögé bújva szervezkedők egy csapatba tartoznak, és akik ugyanazok, -Gyurcsány, Bajnai, Kuncze,- akik korábban ide juttatták az országot.

“Olyan eredményeink vannak, mint Európában csak néhány országnak”, mondta Kocsis Máté. Így, a kampány nyitása előtt is reagálni kell az ellenzék itthon és külföldön is terjesztett vádjaira. Ki kell állni és meg kell vívni a vitákat, fejezte be a FIDESZ kommunikációs igazgatója a sajtótájékoztatót.

Dr. Kocsis Máté egyébként nem tanult kommunikációs szakember, ösztönös és őszinte tájékoztatást ígért. Rögös utat választott a fiatal FIDESZ-es képviselő. Az őszinteség ritkán kifizetődő dolog, pláne a politikában, ezért korábban nem is nagyon gyakorolták azt. A mai, évtizedeken át hazugságokon nevelkedett társadalom mindennel bizalmatlan környezetében pedig inkább utóbb, mint előbb fogja az őszinteség elnyerni a hitelét, de addigra neki is lesz egy-két ősz hajszála.

Vélemény, hozzászólás?

A Körös-menti kedvezménykártya már a lakosok részére is elérhető

121201szie

Nemzetiségi konferencia Szarvason