in

Vigyázz, kész, Advent!

121201nora

121201noraItt az év legszebb időszaka, és talán van bennünk annyi merészség, hogy a legtöbb ajándékot mi magunk készítsük el. Ha szeretnétek fügét mutatni a fogyasztói társadalomnak és karácsonyi vásárlási hiteleknek, akkor a legjobb helyen jártok!

Találtam egy szuper oldalt, ahol nemcsak ötleteket láthattok a karácsonyfa alá, hanem leírásokat és útmutatókat is. Ha az angol nyelv ismerete nem akadály, akkor irány a www.craftgawker.com , ami egy igazi kincsesbánya!

Ha pedig haboznál, hogy miért érdemesebb magad készíteni az ajándékokat, engedd, hogy néhány érvet felsorolva meggyőzzelek! Amit magad készítesz és szeretettel adsz mindig sokkal többet ér egy boltban vásárolt ajándéknál: személyesebb és benne vannak a te szeretet energiáid is!

Amennyiben ár érzékeny vagy (márpedig mi magyarok azok vagyunk, nem csak a válság idején), akkor is jobban jársz egy sk. ajándékkal.

Nem kell túlzásokba esni: egy apróságnak is nagyon lehet örülni, legyen az egy könyvjelző, vagy karkötő, esetleg egy szép kép a falra. A lényeg, hogy nem tucat ajándékot adsz, hanem egyedit!

Ha pedig végképp nincs ötleted, akkor süss valami finomat: enni mindenki szeret!

Boldogságos készülődést kívánok mindenkinek!

Nóra

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

121201szie

Nemzetiségi konferencia Szarvason

121202aerobic

Aranyérem az aerobikos Magyar Kupa döntőről