in

Az áldozat neve: Spektrum TV

spektrum

spektrumKözvélemény-kutatás általi halált halt a Spektrum TV. Ahogy az a Szarvasi Általános Informatikai Kft. december 19-i leveléből kiderül, közvélemény-kutatás áldozata lett. Na nem teljesen, csak a 3650 forintos alap programcsomagból került ki, és ezentúl csak a 2200 forinttal drágább bővített alap programcsomagban elérhető. A Spektrum mindig egy menedék volt a sok tartalmatlan kereskedelmi csatorna között. Mindig talált valami érdekeset rajta az ember, vagy az ember fia, lánya.

Az kisebb csomagból likvidált 13 program – 3Sat, Spektrum, CNN, FEM3, TA3, Life Network, Hustler TV (jogszabályváltozás miatt), FilmCafé, Fashion TV, MGM, Cartoon Network, RTR Planeta, Filmbox, Juventus, Neo FM rádió (megszűnt)- között van a CNN és a RTR Planeta is meg három filmcsatorna. Idegen nyelvű műsor nem kell, angol meg orosz pláne nem. Esetleg ha a horvát tévé bekerülne az legkisebb valamit érő alapcsomagba, nagyon hasznos lenne errefelé.

De búslakodásra semmi okunk. Helyettük kaptunk 5 új csatornát -Film+, Sorozat+, RTLII, TLC, Investigation Discovery- az alapcsomagba, köztük az RTL II-t is meg a Sorozat+-t, ha még nem nem lenne elég a bulvárból és szappanoperákból.

A közvélemény-kutatás álcája sajnos megdől az ismeretterjesztő csatornának beállított TLC-nél, aminek a ma délelőtti programja:      

Nem tudtam, hogy terhes vagyok (ism. sor.) – Szülés a koleszban
Apró szépségek (ism. sor.) – Universal Miss és Master International
Esküvő előtt – Gazdagon vagy szegényen (reality műs., 9. rész)
Mondj igent a ruhára (ism. sor.) – A Kleinfeld Bridal esküvői ruhaszalon
Született médium (am. dok. sor., 2011) – Őrületbe kergetsz
Torták Ásza (am. reality-sor., 8. rész, 2006)
Tortakirály (am. reality-sor., 2009) – Gyerekek, ketrec és egy próba

Tegye fel a kezét, aki szavazott erre a csatornára!

Arról nem is beszélve, hogy az önkényesen elvett 13 és az 5 új csatorna között 8 a különbség, ami az egyoldalú szerződésmódosításoknál már megszokott. Vevő nem járhat jól.

Lelketlen húzás volt!

Akinek van kedve, böngéssze át az Informatika ÁSZF-ét! A 70. oldal környékén van szó a tévékről.

Vélemény, hozzászólás?

130106sportvezetok

Hajdani sportsikerekre emlékeztek

130108nora

Boldog új élet kívánok!